DGS Ek Yerleştirme tercih işlemleri Pazartesi başlıyor

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme tercihleri, 10-13 Ekim 2011 tarihleri arasında alınacak.        

Haberler 06.10.2011 - 13:23

ÖSYM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, tercihler aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla, TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak.        

2011-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar, 10 Ekim'den itibaren ÖSYM'nin internet sayfasından yayımlanacak. 2001-DGS Ek Yerleştirme için ayrıca bir kılavuz hazırlanmayacak.        

2011-DGS Ek Yerleştirmede, 2011-DGS kılavuzunda, 2011-DGS tercih kılavuzunda yer alan ilke ve kurallarla yükseköğretim programlarının koşul ve açıklamaları geçerli olacak.        

Adayların yükseköğretim programlarını tercihleri arasında gösterebilmeleri için bu programların koşullarını karşılamaları gerekiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız