EBA TV 23 Aralık ders programı (MEB EBA TV ders programı ve canlı ders saatleri)

Milli Eğitim Bakanlığı EBA TV uygulamasından uzaktan eğitim ile ders alan öğrenciler için canlı ders saatleri ve ders programını yayınlandı.

Haberler 23.12.2020 - 12:56

Corona virüs pandemisiyle birlikte yüz yüze eğitime ara verilip çevrim içi eğitime geçilmesiyle birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen sosyal nitelilikli eğitim ağı olan EBA, öğrenciler tarafından eğitime erişebilmek için en sık kullanılan eğitim portalı konumunda.

Yapılan son açıklamada okulların dönem sonuna kadar açılmayacağı duyurulmuştu. Bununla birlikte, ilk dönemin sonuna kadar tüm öğrenciler EBA TV’den uzaktan eğitim almaya devam ediyor.


MEB’in yayınladığı takvimde ise günün canlı ders saatleri ve programı şu şekilde;

Canlı dersinize, dersinizin başlangıç saati geldiğinde katılabilirsiniz. “Katıl” düğmesi, dersiniz aktif olduğu sürece görünecektir. Süre dolmadığı sürece, geç kalsanız bile dersinize katılabilirsiniz.

EBA DERS PROGRAMI

İLKOKUL

ORTAOKUL
LİSE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız