Mühendislik tamamlama programlarında kontenjanlar artırıldı

YÖK Başkanı Saraç,Teknik Eğitim Fakültesi mezunlarından mühendislik tamamlama programlarına alınacaklar için bu yılki kontenjanların, bir önceki yıla göre artırılmasına karar verildiğini bildirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.06.2017 - 17:27

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Teknik Eğitim Fakültesi mezunlarının 3795 Sayılı Kanun gereği mühendislik tamamlama programlarına alındığını hatırlattı.

Talepler dikkate alınarak bu yılki kontenjanların, bir önceki yıla göre artırılmasına karar verildiğini bildiren Saraç, "Önümüzdeki aylarda Mühendislik Tamamlama Programları Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinden yayımlanacaktır" bilgisini paylaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız