Bakan Albayrak, yabancı yatırımcılarla görüşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, perşembe günü yabancı yatırımcılarla bir telekonferans görüşmesi gerçekleştirecek. Telekonferansa dünyanın birçok noktasında bine yakın yatırımcının katılması bekleniyor.

Haberler NTV Haber 14.08.2018 - 10:45

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 16 Ağustos Perşembe günü yabancı yatırımcılarla telekonferans yoluyla görüşeceği bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, 16 Ağustos'taki söz konusu telekonferans, Türkiye saatiyle 16.00'da, New York saatiyle 09.00'da yapılacak. 

Yabancı yatırımcılarla ilk telekonferans görüşmesini gerçekleştirecek Albayrak, son ekonomik gelişmeler sonrasında küresel yatırımcılara mesajlarını doğrudan iletecek. 

Telekonferansa, ABD, Avrupa ve Ortadoğu'daki yatırımcılar başta olmak üzere dünya genelinde 750-1000 katılımcının iştirak etmesi bekleniyor. 

GARANTİ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ ALİ FUAT ERBİL: VATANDAŞIN DÖVİZ SATIŞI PİYASANIN İHTİYACINI KARŞILADI (VİDEO)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız