Dolar 2,91'in altına indi

Yeni yıl öncesi dolarda hacimsiz hafif aşağı yönlü bir seyir izlendi.

Haberler ntvpara.com 28.12.2015 - 09:43 Son Güncelleme : 28.12.2015 - 17:51

Noel ve yeni yıl tatilleri nedeniyle yatırımcıların yeni pozisyon açma isteğinin azaldığı 2015 yılının son işlem günlerinde kur düşük hacimde hafif aşağı yönlü bir seyir izledi.

Güne 2.9160 civarında başlayan dolar/TL gün içinde 2.9060-2.9255 bandında dalgalandıktan sonra 2,91'in altına geriledi.

Yurtdışında Cuma günü Noel tatili nedeniyle birçok piyasa kapalıydı. Bazı ülkelerde 1 Ocak Perşembe gününün yanı sıra, yeni yıl öncesinde bugün, yarın ve 31 Aralık'ta da tatillerin olması nedeniyle bankacılar piyasanın yeniden hacim kazanmasının ancak önümüzdeki hafta itibarıyla gerçekleşmesini bekliyorlar.

Bir bankanın döviz masası müdürü, "Yabancılar piyasadan tamamen çekilmiş durumda hacimler çok düşük. Yılın bu günlerinde hacimler oldukça düştüğü için anlamlı piyasa hareketlerinden bahsetmek zor. Piyasanın yeniden hacim kazanması önümüzdeki hafta itibarıyla başlar" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız