Dolar ne kadar? (16 Ekim dolar - euro fiyatları)

Dolar/TL kuru yeni haftanın ilk işlem gününde 3,64'ün hemen altında sakin bir seyir izledi. Euro/TL ise 4,30 seviyesinin altında hareket etti.

Haberler 16.10.2017 - 09:22

İlişkili Haberler

Küresel piyasalarda, geçen haftanın son işlem gününde açıklanan ABD enflasyon verisinin beklentilerin altında kalmasının ardından etkili olan pozitif seyir, yeni haftaya da taşındı.

Küresel piyasalara paralel dolar/TL içerde de yeni haftaya sakin başladı. Dolar ilk işlemlerde 3,64'ün hemen altında açıldı. Gün boyunca bu seviyelerde hareket eden dolar/TL en yüksek 3,6502 seviyesini gördü.

Teknik açıdan dolar/TL için 3,65'in altında kalıcı olunması durumunda 3,60 seviyelerinin gündeme gelebileceğini bildiren analistler, olası yükselişlerde 3,67'nin direnç konumunda izleneceğini dile getirdi.

Euro/TL de 4,2980 civarında hareketini sürdürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız