Koç Ailesi'ne "Üstün Hayırseverlik Beratı"

Ankara Üniversitesi (AÜ) tarafından, eğitim hayatına ve üniversiteye katkıları dolayısıyla Koç Ailesi'ne "Üstün Hayırseverlik Beratı" verildi.

Haberler NTV Haber 09.11.2015 - 16:16 Son Güncelleme : 09.11.2015 - 16:19

Ankara Üniversitesi, 1951 yılından bu yana eğitim hayatına ve Ankara Üniversitesi'ne sağladıkları katkılar nedeniyle Koç Ailesi'ne "Üstün Hayırseverlik Beratı" verdi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (ortada)
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'in ev sahipliğindeki törene, Türkiye'nin önde gelen iş dünyası temsilcilerinden Vehbi Koç Vakfı Başkanı Semahat Arsel, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Üyesi Ali Koç başta olmak üzere Koç Ailesi mensupları katıldı.

Törende, Vehbi Koç'un bağışları ile başlayan Koç Holding-Ankara Üniversitesi ilişkisi, Koç Ailesi'nin öğrenci yurdu, göz bankası ve araştırma merkezi destekleri anlatıldı.

Kısa bir konuşma yapan Mustafa Koç, ''Ülkemizin insanlarına değer katmak, öğrenciye burs, akademisyene olanak sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız