Lodos tezgahları da vurdu: En ucuz balık istavrit oldu

Lodos çatılardan sonra balık tezgahlarını da vurdu. Balıkçılar fırtına nedeniyle ava çıkamayınca tezgahlar boş kaldı. İstavrit, tezgahların en ucuz balığı olurken kilosu ise 35 TL'den satılıyor. Balıkçıklar ise fiyatların önümüzdeki günlerde 10-20 TL düşeceğini söylüyor.

Haberler İHA 07.12.2021 - 09:56

Geçtiğimiz günlerde yurdu etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve fırtına balık fiyatlarını yükseltti.

''EN UCUZ BALIK İSTAVRİT, KİLOSU 30-35 TL''

Lodosun etkisiyle denizlerin etkilendiğini vurgulayan balıkçı Muammer Arguç, balık fiyatlarının en az 10-15 lira yükseldiğini ve balıkların şu anda azalmış durumda olduğunu söyledi.
''Denizden en fazla istavrit çıkıyor. Fırtınaların azalmasıyla balıklar bollaşır ve fiyatlar ucuzlar'' diyen Arguç, en ucuz balığın kilosu 30-35 TL arasında değişen istavrit olduğunu belirtti.

İŞTE SON BALIK FİYATLARI

''Hava şartlarının düzelmesiyle istavritin kilosu 20-25 TL’ye kadar düşecektir'' şeklinde konuşan Muammer Arguç şöyle devam etti:

''Hamsinin kilosu 40-45 TL’den satılıyor. Çupranın 70-100 TL, levrek 100-125 TL arasında değişiyor. Balık sezonu şu anda bitmiş değil. Önümüzdeki günlerde havalar düzelirse fiyatlar 15-20 TL düşecektir. Balık avı sezonu bitene kadar halkımız balığa doyacak.''
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız