Murdoch internet sitelerini paralı yapacak

Medya imparatoru Rupert Murdoch, News Corporation bünyesindeki gazete ve televizyonların ınternet sitelerini paralı yapmayı planlıyor.

Haberler 06.08.2009 - 11:35

Ünlü medya patronu Rupert Murdoch, bir yıl içinde bütün gazete ve televizyonlarının internet sitelerini paralı hale getirmek istediğini söyledi.

Paralı sisteme ilk olarak haber sitelerinden başlayacaklarını beilrten Murdoch, başarılı olamaları durumunda gruba bağlı diğer tüm internet sitelerinde abonelik sistemine geçileceğini belirtti.

Proje News Corparatıon bünyesindeki en güçlü gazetelerden biriyle test edilecek.

BBC'nin online haber hizmetini ücretsiz sunduğunu hatırlatan Murdoch, en büyük rekabetin burada yaşanacağını kaydetti ve ekledi: "Bizim politikamız kazanacak."

Reklam sektöründe bazı kıpırdanmalar olduğunu belirten Murdoch, gelecek yıl faaliyet kârlarında tek haneli iyileşmeler olabileceğini öngördü.

3.4 MİLYAR DOLARLIK DEV ZARAR
Times, Telegraph, Fox News gibi pekçok güçlü medya kuruluşunu bünyesinde bulunduran News Corp, Haziran itibariyle son bir yılda 3.4 milyar dolarlık zarar açıkladı. Şirketin tarihindeki en kötü yılın yaşanmasında düşen reklam gelirleri rol oynadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız