Özince: Endişem olsa işi devretmezdim

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Özince, ''Avrupa'daki krizin Türkiye'ye kötü etki yapacağından kaygı duysaydım, işimi başka bir arkadaşa devretmez, biraz daha kalırdım'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.07.2011 - 15:34

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince,  Avrupa'da yaşanan krizle ilgili ilginç bir yorum yaptı.

Eskişehir'de Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Kitabevi'nin açılış törenine katılan Özince, bir gazetecinin ''Avrupa'da yaşanan krizin Türkiye'ye etkisi ne olur'' sorusu üzerine, ''Benim hiçbir kaygım yok. Avrupa'daki krizin Türkiye'ye kötü etki yapacağından kaygı duysaydım, işimi başka bir arkadaşa devretmez, biraz daha kalırdım. Türkiye'yi çok istikrarlı, sağlam gördüğümüz için İş Bankası'nda nöbet devrini bu döneme denk getirdik. Bu konudaki düşüncelerimizin aslıdır. Hiç büyütmeden, abartmadan söylüyorum. Çünkü, yani işler yolundayken böyle görev değişimleri yapılabiliyor. Kriz falan yok. Kitapları okudukça çocuklarımız, kültür seviyemiz yükseldikçe ne kriz olur, ne bir şey olur'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız