Şok Marketler'den halka arz başvurusu

Gözde Girişim, Şok Marketler'in halka arzına ilişkin izahnamenin onaylanması amacıyla SPK'ya başvurdu.

Haberler ntv.com.tr 14.03.2018 - 15:38

Gözde Girişim, Şok Marketler paylarının halka arzına ilişkin olarak hazırlanan izahnamenin onaylanması amacıyla başvuru yaptı.

Konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Yüzde 39 oranında sermaye payı ile hissedarı olduğumuz Şok Marketler paylarının muhtemel halka arzına ilişkin olarak yapılan çalışmalar kapsamında, 14 Mart 2018 tarihinde izahnamenin onaylanması amacıyla SPK'ya başvuru yapılmıştır.

Halka arza ilişkin hazırlanan ve SPK'nın incelemesine sunulan taslak izahname, Şok Marketler'in ve Garanti Yatırım'ın internet sitelerinde ilan edilecektir."

Şok Marketler'in halka arzı için Kurul'un taslak izahnameyi onaylaması bekleniyor.

Şirketin sermayesinin yüzde 50'si Turkish Retail'e, yüzde 39'u Gözde Girişim'e, yüzde 10'u Templeton'a ait. Diğer pay sahiplerinin ise toplamda yüzde 1'lik payı bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız