TMSF, Naksan Plastik'in ihale sürecini uzattı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihale sürecini 4 Ocak 2022'ye öteledi.

Haberler Anadolu Ajansı 17.12.2021 - 09:50

TMSF'nin, daha önce 22 Aralık 2021 olarak duyurduğu Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihalesine ilişkin süre uzatım ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İlana göre, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin mal, hak, varlıklar ile sözleşmelerinden oluşan bütünlüğün ihalesi, 4 Ocak 2022 saat 15.30'da gerçekleştirilecek.

Muhammen bedeli 1 milyar 179 milyon lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız