'Turkcell Yönetim Kurulu çalışır duruma geldi'

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Yönetim Kurulu'na SPK tarafından yapılan atamaların ardından şirketin durumunu değerlendirdi.

Haberler 29.08.2013 - 14:37

Turkcell Yönetim Kurulu'yla ilgili gelişmeleri Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv değerlendirdi.

Piyasa Ekranı programında İnci Özkasnak Özbek'in sorularını yanıtlayan Ciliv, "Turkcell'in süresi dolmuş yönetim kurulu üyelerinin yerine yenilerinin atanmasıyla Turkcell tekrar yönetim kurulunu oluşturdu" dedi ve "Biz de ikinci çeyrek sonuçlarımızı yönetim kuruluna onaylattık" şeklinde konuştu.

Ciliv, "Turkcell'in yönetim kurulu tamamen yönetimle birlikte çalışarak işlerimizi destekliyor" dedi.

'SPK BAĞIMSIZ ÜYE ÖNERİLMESİNİ İSTEDİ'
"Önümüzdeki günlerde SPK, diğer hissedarlardan da bağımsız üyeler önerilmesini istedi, onlar değerlendirilecek" diyen Ciliv, "Turkcell yönetimi şu an yedi kişi, iki kişi daha bu sayede atanabilir" ifadesini kullandı.

HABERİN DEVAMI CNBCE.COM 'DA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız