Vakko Holding, Yargıcı'yı bünyesine katıyor

Türkiye'nin köklü moda markalarını bünyesinde bulunduran Vakko Holding, moda ve yaşam tarzı markaları içinde yer alan Yargıcı'yı bünyesine katmaya hazırlanıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 15.04.2021 - 13:41

Vakko Holding, Yargıcı'yı bünyesine katmak için niyet mektubu imzaladı.

Vakko Holding açıklamasına göre, Yargıcı'yı bünyesine katmak için niyet mektubu imzalayan Holding, bu atılımıyla 87 yıldır oluşturduğu kültür, moda ve yaşam tarzı birikimini daha geniş kitlelere sunmayı planlıyor.

Türkiye'nin perakende alanındaki değerli markalarından biri olan Yargıcı, 62 mağazasıyla kadın modası, aksesuar ve Yargıcı Home ile de tüketici markalarından biri olarak büyümesini sürdürüyor.

TEMELLERİ 1978 YILINDA ATILDI

Vakko'dan yapılan açıklamada satın alma ile ilgili rakam açıklanmadı. Temelleri 1978 yılında, Emir Yargıcı ve kardeşinin Osmanbey'de erkek gömleği üzerine açtıkları ilk mağaza ile atılan Yargıcı, 1988 yılında mağazalarında ilk kez kadın koleksiyonu sunmaya başladı. 

Yargıcı'nın çoğunluk hissesi Kuveytli yatırım fonu Global Investment House'a satılmış, sonrasında ise Global Investment House, Kuveyt merkezli Kamco Invest ile birleşmişti.

Yaklaşık 40 yıldır butik servis anlayışıyla hizmet veren Yargıcı, Türkiye ve yurtdışında bulunan mağazalarının yanı sıra, e-Ticaret sitesi ile hizmetine devam ediyor. Yargıcı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre şirketin yurtdışı ve Türkiye’de 90’dan fazla satış noktası bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız