Vestel akıllı telefon üretecek

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, akıllı telefon alanında birkaç ay içinde ilk örnekleri tanıtıp en geç yıl sonunda üretime başlayacaklarını söyledi.

Haberler 20.03.2013 - 12:27

Turkcell'in ardından Vestel de akıllı telefon pazarına giriyor.

Vestel Elektronik ve Vestel Beyaz Eşya'yı bünyesinde bulunduran Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu'nun Başkanı Turan Erdoğan, akıllı telefon alanında birkaç ay içinde ilk örnekleri tanıtıp en geç yıl sonunda üretime başlayacaklarını söyledi.

Erdoğan, Vestel'in basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Akıllı telefon yoğun olarak çalıştığımız bir proje. Birkaç ay içinde ilk örnekleri tanıtıp en geç yıl sonunda üretime başlayacağız" dedi.

Erdoğan, söz konusu proje ile ilgili olarak cep telefonu operatörleri ile görüşme halinde olduklarını ve işbirliğine gideceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız