Haftalık burç yorumları (1 Şubat 2021- 7 Şubat 2021)

Her ne kadar gökyüzünde patırtı gürültü eksik olmasa da Çok daha olumlu bir haftaya girdiğimizi söylememiz mümkün. En azından artık yaralarımızı saracağımız, bulutların arasından artık gökyüzünü görmeye başlayacağımız bir hafta bizleri bekliyor.  

Haberler 31.01.2021 - 09:54 Son Güncelleme : 31.01.2021 - 09:55

  • 1

    Gökyüzü zorda ama ümitli...

     

    Evet, hala birçok konuda karamsar ve büyük ölçekte olaylara açık bir hafta yaşıyor olacak olsak ta, yine de ümitlerin artık yeşermeye başlayacağı bir haftaya giriyoruz. Bu hafta sonuna doğru daha da iyi hissedebiliriz.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

     

    1 Şubat 2021- 7 Şubat 2021 GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU

    Ay’ın konumu:

     

    1 Şubat- 7 Şubat haftasında Ay, Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları ndan takip edebilirsiniz.

     

    Haftanın Gökyüzü olayları:

     

    Şubat’ın ilk haftasını yine Satürn’ün Uranüs ile yaptığı zorlu mücadele ile açıyoruz. Aynı zamanda Güneş de yine Boğa burcundaki Mars ile zorlayan bir açıda olacak. Bu ocak ayından beri gelen özgürlük, ekonomik zorluklar ve üst düzey yöneticilere dair tehlikenin de devam ettiğini anlatmakta.

     

    Hafta ortasında ise iyicil Venüs, Satürn ile kavuşup onun lafıyla Uranüs’e sataşıp biraz işleri zorlaştırır gibi duruyor. Bu durum her şeyden önce beğenilerimiz konusunda bizi zora sokacak, yani kolay kolay bir şey beğenmeyeceğiz, onaylamayacağız.

    Ve fakat Satürn, Venüs arasındaki bu yakınlık yaralı şifacı olarak adlandırdığımız asteroid olan Şiron’a çok güzel açıyla bakacağı için artık her konuda bir yandan kendimizi onarmaya başlayacağımızın da müjdesini veriyor.

     

    Bu arada ateşli Mars ise artık ocak ayı boyunca hırpalanmaktan yorgun Neptün ile güzel açılar kurarak o da artık geleceğe yönelik bu sisli yolda nasıl ilerleyeceğimiz konusunda bizi destekleyecek.

     

    Hafta sonuna doğru ise güzeller güzeli Venüs Satürn den de sıkılıp kendini talih gezegeni Jüpiter’in kollarına atacak. Bu, evet her konuda aşırılığa kaçmayı anlatsa da sonuçta bizim de biraz kendimizi, çevremizdekileri şımartmaya ihtiyacımız var elbette.

     

    30 Ocak da geri hareketine başlayan Merkür ise önce Güneş’le sonra Jüpiter ve Venüs ikilisiyle buluşmak için hareket halinde olacak. Merkür’ün retro hareketinin burçlar üzerindeki etkilerine Merkür Kova Burcunda Geriliyor yazısından ulaşabilirsiniz.

     

    Gökyüzünün bu tatlı, ekşi ama yine de olumlu hareketliliğinin burcunuz üzerindeki etkisini Haftalık Burç Yorumları'ndan takip edebilirsiniz.

     

     

  • 2

    Koç

    Bu hafta merak etmeyin artık sis bulutları yavaş yavaş dağılmaya başlıyor sizin için. Evet hala maddi konularda özellikle kara kara düşünüyor olabilirsiniz ama az kaldı. Hani derler ya “ışığı görmeye başladık.” diye, işte tam da o durum. Tabi içinizden “Pestilimiz çıktı, ruhumuzu teslim ediyoruz, ışık o ışık” diyebilirsiniz.  Demeyin öyle, hafta sonuna doğru iyicil gezegenler artık iş başı yapacak ve daha moralli olacaksınız. Nefis bir hafta diliyorum.

     

  • 3

    Boğa

    Bu hafta sizin için olumlu gelişmeler daha çok hafta sonuna doğru başlayacak ve özellikle şubat ın ikinci haftasında çok daha belirgin olacak da diyebiliriz. Ve fakat bu hafta artık kariyer evinize girecek olan güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs her ne kadar Satürn ile kavuşuma gidip Uranüs ile cebelleşecek olsa da sonuçta Venüs bu üstelik sizin yönetici gezegeniniz sizi bu anlamda boş bırakmayacaktır. O nedenle bu hafta başı siz gezegenlerin o gümbürtüsüne hiç takılmayın.

     

     

  • 4

    İkizler   

    Uzun süredir üzerinde çalıştığınız meseleler varsa özellikle yayıncılık, yayımcılık gibi konularda buna internet üzerinden satış ve pazarlama, tanıtımı da ekleyelim. Eski işlerse devam, ama yeni bir atılımsa Merkür’ünüz geri gidiyor haberiniz olsun. Bunun yanında artık hafta sonuna doğru kilitlenmiş kalmış özellikle okul, yurtdışı konuları varsa siz de bu alanda “evet ya iyi bir şeyler olacak galiba!” diyenlerden olacaksınız gibi duruyor.  Özellikle yaşınız 50 civarlarında ise zaten Uranüs, Satürn arasındaki sürtüşme sizi şaşırtmayacaktır.

     

     

  • 5

    Yengeç

    Şubat’ın bu ilk haftasında bürokrasi içeren işleriniz olabilir. Evet, bunlar keyifli meseleler değil, Merkür retrosundan önce başlayan işlerse tamamlamak için hoş güzel gelişmeler olabilir. Ama eğer bu ve benzeri sıkıcı işlere başlıyorsanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Satır aralarını iyi okuyun. Özellikle bu hafta kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelerde sizler olabilir. O nedenle tipik Yengeç karamsarlığını en iyisi bu hafta hiç takınmayın.  Artık son zorluklar son cebelleşmeler gittikçe gökyüzü daha iyi olmaya başlayacak.

     

     

  • 6

    Aslan

    Bu haftaya yine biraz huzursuz girmeniz muhtemel, özellikle avukat veya sizi temsil eden insanlarla ilgili sürtüşmeleriniz veya ortaklık, ilişkiler konusunda ufak tefek konular tekrar gündeminize oturabilir. Ama bu konularla ilgili olarak üçüncü bir kişinin bu duruma müdahil olup durumu çözmenizde ciddi katkıları olabilir. Özellikle aranız bozuk olan eşiniz dostunuz varsa olumlu gelişmeler, ortak payda da buluşmalar söz konusu olabilir. Bu haftaya daha olumlu bakmanızda fayda var.

     

     

  • 7

    Başak

     

    Bu hafta kendinizi çok daha mücadeleci ve çok daha güçlü hissederek haftaya başlamanızda fayda var. Yine “eski tas eski hamam” demeniz mümkün ve fakat hafta ortasından itibaren özellikle gündelik hayatınızdaki angaryalar artık size çok da fazla, çekilemez gelmemeye başlayacak. Siz başladığı işi sonuna kadar götürmesini seversiniz. Bu hafta özellikle sağlık konusunda keskinleşmeye başlayacak olan Satürn Uranüs sert açısı biraz daha sizi etkileyebilir. Sağlığınıza özen gösterin.  Ufak tefek kazalara dikkat!

     

  • 8

    Terazi

    Bu hafta rekabet içinde hissedebilirsiniz kendinizi. Bu anlamda olur olmadık konularda hırs yapmanız çok doğal, ama bu noktada ibre zararınıza dönebilir.  Özellikle de ilişkilerle ilgili konularda sizi riske sokacak bir noktaya gelirse hemen o durum ve koşullardan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Evet iyimser gezegeneler yardıma geliyor tamam ama, henüz şansınıza güvenmek için erken demekte gökyüzü. O nedenle lütfen atacağınız adımlarda daha yavaş ve temkinli olun bu hafta.

     

     

  • 9

    Akrep

    Haftaya çok büyük sürprizlerle başlamayacağınızı söyleyebilirim. Ama özellikle Perşembe Cuma gibi işlerinizde nispeten daha bir kolaylaşma hissedebilirsiniz. Bunun yanında Mars ın sert açısı haritanızda hala kaza vurgusunu yapmakta. Merkür’ün de geri gittiğini işin içine katarsak özellikle yollarda daha dikkatli olmalısınız. Bunun yanında iş ve iş ortaklıkları, evlilik gibi birlikte yapılan işlerde de Merkür size çok yardımcı olmayacak gibi duruyor. O nedenle görüşmelerinizi biraz daha hafta sonuna doğru kaydırmanızda fayda var.

     

     

  • 10

     Yay

    Bu hafta başlı başına Merkür’ün azizliğine uğramaya aday burçların başında geliyorsunuz. Çünkü sert açıları zaten Satürn iletişimi anlatan evinizden yapıyorken bir de buna Merkür retrosu eklendi. Özellikle çalışma ve sağlık konularında iletişiminize, bilgisayarınıza ve konuştuklarınıza dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Bu anlamda bu sert açılar sizi can sıkıcı pozisyonlara düşürebilir. Hafta sonuna doğru ise arkadaş ve yakın çevrenizle ilgili hoş zamanlar geçirmeniz söz konusu olabilir. Bunu sonuna kadar değerlendirmenizi tavsiye ederim.

     

     

  • 11

    Oğlak

    Bu haftaya önceki haftalarda olduğu gibi ciddi bir yüzle girmemeye bakın, çünkü hem özel hayat hem de maddi konularda sıkı bir sınavdan geçtiniz. Ve bunun bitmesine biraz daha zaman var ama artık sizi eskisi gibi çok incitmeyecek, çünkü iyicil gezegenler size özellikle maddi konularda ışık yakmaya başlayacaklar. Çok da ümitsiz bakmayın sağınıza solunuza. Zaten her şey olacağına varmıyor mu sonuçta? Bu haftayı ne kadar rahatmış gibi karşılarsanız o kadar iyi. Rahat olun biraz. Polianna olmak size yakışır.

     

     

  • 12

    Kova

     Bu hafta özellikle kendinize dikkat etmeniz gereken bir haftadan geçiyorsunuz. Ve bu hafta kendiniz için bir şeyler yapmanın iyi bir zamanlaması olabilir. O nedenle artık yavaş yavaş ayağa kalkmanın zamanı diyebiliriz. Şimdiye kadar hayata nasıl bakmanız, nasıl konumlanmanızla ilgili olarak bazı kafa karışıklığı ve zorluklar yaşamanız muhtemel. Ama artık özellikle bu konularla ilgili ve işinizle, gücünüzle alakalı hoş gelişmeler yaşamanız için planlar yapabilirisiniz. Ve bu hafta kazalara da dikkat edin. Olur olmadık cengaverliklerin sırası değil.

     

  • 13

    Balık

     

    Bu hafta özellikle kendini çok daha paranormal olayların içinde bulabilirsiniz. Yani doğaüstü olaylar sizin sanki gözünüzün önünden bir perdeyi kaldırmış gibi hissedip insanların yüzüne baktığınızda onların geçmişlerini, geleceklerini okuyor olabilirsiniz. . Bu gerçi Balık burçları için çok da şaşılacak bir şey değil. Ama bu durum bu hafta biraz daha artabilir. Rüyalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Bunun yanında siz de özellikle kazalara dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız