Haftalık burç yorumları (25 Ocak 2021 - 31 Ocak 2021)

Bu haftaya Güneş ile yaralı şifacı Şiron arasında güzel bir etkileşimle başlıyoruz. Ve fakat hemen sonrasında ise Güneş, Satürn ve Jüpiter, bozguncu Mars, Uranüs kavuşumunu oldukça sert bir açıda görecek. Genelinde gerilimli bir haftaya başlıyoruz ama arada şans gezegeni Jüpiter yüzümüze gülecek gibi. Umarım güler.  

Haberler 24.01.2021 - 22:00 Son Güncelleme : 28.01.2021 - 01:39

  • 1

    Büyük olayların haftası

    Bu hafta sonuna doğru Merkür’ün artık durağan bir pozisyona geçmesiyle birlikte aynı zamanlamada güzeller güzeli Venüs, mafya patronu Plüton ile kavuşacak. Bu kavuşum bize hırs, ihtiras ve sağlık konusunda çok daha temkinli olmamız gereken zamanları anlatıyor. Plütonik bir hafta daha yaşayacağız.


    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

  • 2

    Koç

    Bu haftanın gerilimli gelişmelerini en çok kariyer ve para konularında yaşayabilirsiniz. Özellikle iş veren, çalışan ilişkilerinde baskılanmanız veya baskı uygulamanız söz konusu olabilir. Özellikle hafta sonuna doğru maddi konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Para akışını doğru dengelemeniz gerekmekte. Bunun yanında kaza riskini de bu hafta özellikle gündeminizde tutmanızda yarar görüyorum. Masa, sandalye kırmayın, sağa sola tencere tava fırlatmayın.

     

     

  • 3

    Boğa

    Bu hafta kelimenin tam anlamıyla ben ve onlar diyerek hem kendinizle hem de karşınızdakilerle kendinizi bir güç savaşında bulmanız olası. Bu noktada imajınızı, statünüzü zedelenmiş gibi hissedip, gelen eleştirileri hakaretmiş gibi algılama durumunda kalabilirsiniz. Bu noktada kendinize ve çevrenize direnç göstermeden tarafsız bir yerden benliğinize bakabilmenin gücünü de deneyimleyebilirsiniz.  Bunca sofistike lafın özeti; birileri tarafından yok sayılabilirsiniz.

     

  • 4

    İkizler   

    Bu hafta gerilimi yaşadığınız olaylardan çok, o olayların sizde yarattığı etkiyi önemseyebilirsiniz. O nedenle ben kimim, neredeyim, ne yapıyorum? Gibi soruları kendinize çokça sorarken bulabilirsiniz. İnandığınız her şeyi sorgularken diğer yandan Venüs ile Plüton kavuşumu sizi daha ihtiraslı ve kontrolsüz bir noktaya getirebilir. Yani gecenin bir körü eski sevgilinize “Ya benimsin ya da kara toprağın!” diye mesajlar atmayın. Ya da atın ve uzun süre pişmanlık denizlerinde yüzün. Sevgili İkizler  aman kendinizde olun!

     

  • 5

    Yengeç

     Bu hafta özellikle siz yengeçler, ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftaya başlayacaksınız. Bu anlamda kaza riski zaten her daim varken bu konuda sizin iki kere daha dikkatli olmanızda fayda var. Uykunuzda sorunlar yaşamanız ve strese bağlı semptomlar gösterebilirsiniz. Ani öfke patlamalarına dikkat etmeniz sizin için önemli olacak. Gücünüzü kullanırken dengeli ve hakkaniyetli olmaya özen gösterirseniz sizin için çok da zor bir hafta olmayabilir. Ayrıca sizden istenmediği sürece ona buna çorba yapıp götürmeyin.

     

     

  • 6

    Aslan

    Bu hafta kariyer, iş ve uzun süreli ilişkilerinizde ve kurduğunuz iletişimde adeta bir dinamit kutusu üzerinde oturuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kontrolsüz edilecek bir iki laf bu dinamitin fitilini ateşlemeye yetecektir. O nedenle geri dönüşü olmayacak sözler söylememeye dikkat edin. Bir iki gün sonra pişman olmanız çok muhtemel. Ayrıca bu hafta ilgilendiğiniz insana fazla ilgi göstererek bunaltma riskinizde var. Kontrollü olmanız gereken günler yaşayacaksınız. İlginin üzerinizde olması adına tuhaf eylemlerde, şovlarda da bulunmayın olur mu?

     

  • 7

    Başak

    İş konusunda, kendinizi parlatmak adına bu hafta fazla ısrarcı olmamanızda kesinlikle fayda var. Bir anda iş beceren, çalışkan ama fırsatçı konumuna düşmek istemezsiniz. Sağlık konusunda ise ufak tefek sakarlıklara dikkat etmeniz iyi olur. Bunun yanında psikosomatik etkiler göstermeniz ve bu anlamda rahatsızlıklardan şikayetçi olmanız çok mümkün. O nedenle kendi kendinizle kaldığınızda bütün olanların faturasını kendinize çıkarmayın. Etrafı toplayın ama bu hafta kendinizi toplamaktan vazgeçin derim.

     

     

  • 8

    Terazi

    Bu hafta özellikle eviniz, çocuklarınız ve aşk konularında biraz yoğun ve gergin bir süreçten geçmeniz olası. O nedenle ilişkinizde tahammülsüz bir noktaya tırmanmanız çok kolay olabilir. Bu anlamda kendinizi frenlemekte zorlanıp, durumu iyileştirmek adına kaş yapayım derken göz çıkarma riski içinde olabilirsiniz. Bunun yanında çevrenize baskı yaparken veya baskı uygulanırken de kendinizi bulabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olun.

     

  • 9

    Akrep

    Bu hafta özellikle sizi aile büyükleri, kan bağınız ile ilgili konular ve taşınmaz mallarla ilgili mevzular biraz sıkabilir. Aynı zamanda sizin aileniz, eşiniz, ortağınız gibi alanlarda da gerilimli zamanlar da söz konusu olabilir. O nedenle bu iki konudan da bu hafta ne kadar uzak kalırsanız o kadar iyi. Eğer kaçınılmaz olarak ilgilenmek zorunda olursanız da kesinlikle sinirlenmemeye bakın. Olayların arka yüzünü öğrenmek adına merak bu hafta size iyi gelmeyebilir.

  • 10

    Yay

    Bu hafta iletişim ve çalışma koşullarınız ciddi bir sınavdan geçecek olabilir. O nedenle sevgili yaylar bu hafta telefon görüşmelerinize, yazışmalarınıza iki kere daha dikkat edin. Çünkü bu anlamda hem gerilim hattındasınız hem de Merkür retrosuna başlamadan gölgeli zamanlarda. Ayrıca yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla da program yaparken canınızı sıkacak gelişmelerden uzak durun. Hatır niyetine çiğ tavuk falan yemeyin. Bu hafta kazalara dikkat etmesi gereken burçlardan biride sizsiniz.

  • 11

    Oğlak

    Bu hafta sizi etkileyecek olan en önemli konuların başında para ve aşk gelmekte. İletişim formatınızın bu anlamda her alanda söz sahibi olacağı için dingin kalmanızda fayda var. Özellikle borsa veya şansa dayalı faktörlerden uzak durmanız gerekebilir. Bu hafta elinizde var olanı korumanız bile büyük başarı olacaktır. Krizleri paraya dönüştürmekte ustaysanız o başka tabi. Ama yine de risk almayın derim. Sonra surat bir karış ortalarda dolanırsınız.

     

     

  • 12

    Kova

    Bu hafta sizlerin “Ben kimim, nasıl tepki veririm, nelere ihtiyacım var?” gibi soruları anlatan evinizde vur patlasın çal oynasın gerilimli bir dizilim söz konusu. Bu hafta her şey üstünüze geliyormuş gibi hissetmeniz çok doğal. Maddi manevi birçok konuda alıngan hissetmeniz de mümkün. O nedenle mümkünse bu hafta biraz kendinizle kalmanız çevrenizle önemli konular üzerinde tartışmamanız size iyi gelecektir. Ve ayrıca maddi konularda yaşayabileceğiniz belirsizlikler kayıp getirebilir. Dikkat!  

  • 13

    Balık

    Bu hafta sizler için gerilimi doğuracak en önemli faktör yine siz ve çevrenizdeki insanlar olacakmış gibi duruyor. O nedenle yakın çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bir anda şakalar ciddileşip durduk yerde manasız bir tartışmaya dönebilir. Ayrıca kendinizi aklınızın hapishanesine bu hafta çok çabuk kitleyebilirsiniz. Bunu yapmamaya çalışın. Olan olayların nedeni ve merkezi her zaman siz olmayabilirsiniz. Alınganlığınızı kesinlikle bir kenara bırakın derim.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız