Nisan ara tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte ara tatil tarihleri

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğitim-öğretime verilen aranın ardından deprem bölgesi dışındaki 71 ilde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler 20 Şubat 2023 tarihinde dersbaşı yaptı. Öğrencilerin gündeminde şimdi ara tatil tarihleri var. Peki, nisan ara tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanacak? 

Haberler 23.02.2023 - 17:46

  • 1
    2022-2023 eğitim öğretim yılının, 12 Eylül 2022'de başlayan ve 20 Ocak'ta sona eren birinci döneminin ardından okullar 6 Şubat'ta açılacaktı. Ancak Kahramanmaraş merkezli pek çok ili etkileyen depremler ve iklim şartları nedeniyle yarıyıl tatili için uzatma kararı gelmişti.

    Depremden etkilenen iller dışındaki 71 ilde tüm kademelerde öğrenciler, 20 Şubat 2023 tarihinde dersbaşı yaptı.
  • 2
    Yarıyıl tatilinin sona ermesi ardından gözler nisan ayında yapılacak ara tatile çevrildi. Öğrenciler ve veliler ara tatil tarihlerinde değişiklik yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.
  • 3

    İKİNCİ ARA TATİL TARİHLERİ

    MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) yayınladığı takvimle nisan ara tatil takvimini paylaştı. Okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
  • 4

    ARA TATİL TARİHLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

    Hafta sonları dahil olmak üzere 9 gün sürmesi beklenen ara tatil ile ilgili henüz bir değişiklik kararı gelmedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız