Emeklilere verilecek ikramiye tutarı belli oldu: Bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyelerine zam yapılacağı bir süredir konuşulan konulardan biriydi. Zam oranıyla ilgili resmi açıklama geldi. SSK, Bağkur emeklilerine her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Peki, zam kararı ardından bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ne zaman yatacak?

Haberler 24.03.2023 - 16:30

  • 1

    2023 yılında emekli maaşlarına yapılan yüzde 30'luk zam oranı ardından ikramiye tutarına da artış beklentisi oluşmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesinin 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildiğini açıkladı. 



  • 2

    YILDA İKİ KEZ VERİLİYOR

    SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilerine her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı’ndan önce emekli bayram ikramiyesi ödeniyor. 

    2022 yılında emekli ikramiyesi tutarı 1.100 TL olarak belirlenmişti.

  • 3
    Bayram ikrameyesinde artışa yönelik düzenleme Meclis'e sevk edilecek torba yasa teklifine eklenecek. Teklifin yasalaşmasıyla 2 bin TL'lik ikramiye ilk bayramdan itibaren geçerli olacak.
  • 4

    EYT'LİLER DE FAYDALANABİLECEK

    Elitaş, EYT’lilerle birlikte 15 milyon kişinin zamlı bayram ikramiyesinden faydalanacağı bilgisini verdi.
  • 5

    BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan'da başlıyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin 1 hafta öncesinden hesaplara yatması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız