Memur emeklilerine ek gösterge sonrası ikramiye müjdesi: 2023 emekli memur ikramiyesi ne kadar olacak, kimler yararlanacak?

3600 ek gösterge düzenlemesiyle birlikte, 2022 yılında emekli olan memurlara müjdeli haber verildi. Ek göstergenin yasalaşmasıyla birlikte emekli memur ikramiyelerinde artış yaşanacak. Emekli olmuş olan memur 2023 yılında ilave ikramiye alma hakkı kazanacak. Peki, 2023 emekli memur ikramiyesi ne kadar olacak, kimler yararlanacak?

Haberler ntv.com.tr 10.01.2023 - 17:19

  • 1
    Ek gösterge düzenlemesi, 2022 yılı içinde emekli olanların ikramiye tutarını artıracak. Binlerce memur emeklisi ise ikramiye tutarlarının ne kadar olacağını ve neye göre hesaplanacağını merak ediyor. İşte ayrıntılar.
  • 2

    MEMUR EMEKLİLERİNE İKRAMİYE MÜJDESİ

    Ek gösterge düzenlemesi, 2022 yılı içinde emekli olanların ikramiye tutarını artıracak.

    Emekli olmuş memurlar, ek gösterge düzenlemesinin yasalaşmasının ardından ilave ikramiye alacak.
  • 3

    2023 EMEKLİ MEMUR İKRAMİYELERİ NE KADAR OLACAK?

    3600 ek gösterge düzenlemesinin Resmi Gazete'de yasalaşmasının ardından memur emeklileri için ilave ikramiye tutarı, katsayısı ve hizmet yılına göre değişecek ve ödenecek tutar yapılacak hesaba göre belirlenecek.
  • 4

    2023 YILININ İLK YARISINDA EMEKLİ OLAN MEMURLARDA FAYDALANABİLECEK

    Ek gösterge uygulama, mevcut yasalardan kaynaklı rutin bir işlem olarak yapılacak.

    Aynı ilave ikramiye hakkı, bu yılın ilk yarısında emekli olan memurlar için memur maaşlarına temmuz ayında yapılacak zamdan sonra yenilenecek katsayılarla da doğacak.
  • 5

    İLAVE İKRAMİYEYE KİMLER HAK KAZANACAK?

    İlave ikramiye, yaş haddi ve kadrosuzluktan dolayı emekli olan memurlara tanınan bir hak.
  • 6

    KİMLERİN NE KADAR ALACAĞINI SGK AÇIKLAYACAK

    3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak'ta yürürlüğe girecek. SGK, önümüzdeki hafta başında kimlerin ne tutarda ilave ikramiye alacağını kamuoyuyla paylaşacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız