Karayip Korsanları'nın yapımcısı Johnny Depp'in serideki kaderini açıkladı

Amerikalı oyuncu Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard’ün çalkantılı boşanma süreci ve çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen karalama davası Depp’in kariyerine etki etmeye devam ediyor. Karayip Korsanları serisinin yapımcısı oyuncunun seriye dönmesiyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Haberler ntv.com.tr 16.05.2022 - 11:24 Son Güncelleme : 16.05.2022 - 11:26

  • 1

    Johnny Depp’in kariyeri Amber Heard ile devam eden dava süreci nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Heard’ün öne sürdüğü şiddet ve cinsel istismar iddiaları nedeniyle Karayip Korsanları serisinden çıkarıldığını söyleyen oyuncu ile ilgili serinin yapımcısı konuştu.

  • 2

    "ŞU ANDA SERİYE DÖNEMEZ"

    Deppin kariyerinin belki de en önemli yapımlarından bir olan Karayip Korsanları serisiyle ilgili açıklama yapan yapımcı Jerry Bruckheimer, oyuncunun altıncı filme dönüp dönmeyeceği ile ilgili “Şu anda değil” dedi.

  • 3

    Yapımcı, Kaptan Sparrow karakterini canlandıran oyuncunun seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını belirtirken “Gelecek henüz belirsiz” ifadesini kullandı.

  • 4

    YENİ İSİM ARAYIŞINDALAR

    Karayip Korsanları’nın altıncı filmini çekmeye hazırlanan yapımcı, seriye dahil edebileceği yeni isimler aradığını açıkladı.

  • 5

    SERİYE SÜRPRİZ İSİM

    Seriye Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie’nin katılabileceğinin sinyallerini veren yapımcı, senaryo geliştirme aşamasında olduklarını belirtti.
  • 6

    YENİ BİR FİLM GELMEYEBİLİR

    Disney’in yapımcılığını üstlendiği serinin devam edip etmeyeceği ise soru işareti. Marvel ve Star Wars filmlerini satılan alan Disney’in yeni bir Karayip Korsanları filmi yapmak istemeyeceği konuşulanlar arasında.

  • 7

    HEARD YÜZÜNDEN ROLÜNÜ KAYBETTİ

    Eski eşi Amber Heard'ün kendisi hakkında ortaya attığı şiddet ve istismar suçlamaları nedeniyle Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolünü kaybettiğini belirten Depp’e hayranlarından destek geldi.
  • 8

    İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

    Oyuncunun seriye dönmesi için imza kampanyası başlatan hayranları, 500 bin kişinin imzasını toplamaya çalışıyor. Kampanyaya yapılan yorumlar arasında “Johnny Depp’in yeri doldurulamaz” ve “Johnny Depp için adalet” gibi ifadeler bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız