Brad Pitt çocuklarını görmek için büyük bir gizlilik içinde Roma'ya geldi

Hollywood’un ünlü ismi Brad Pitt, çocuklarını görmek için büyük bir gizlilik içinde Roma’ya geldi. Özel korumalar eşliğinde havaalanından çıkarılan aktörün, bir süredir anneleri Angelina Jolie ile Roma’da kalan çocuklarıyla görüşeceği iddia edildi.

Haberler ntv.com.tr 12.07.2022 - 11:31 Son Güncelleme : 12.07.2022 - 17:32

  • 1

    Ünlü aktör Brad Pitt, çocuklarını görmek amacıyla İtalya'nın başkenti Roma'ya geldi.

  • 2

    ÇOCUKLARIYLA VAKİT GEÇİRMEK İÇİN GELDİ

    58 yaşındaki aktörün, bir süredir anneleri Angelina Jolie ile birlikte Roma'da kalan çocuklarını görmek ve onlarla vakit geçirmek amacıyla geldiği belirtildi.
  • 3

    ÖZEL KORUMALARLA ÇIKARILDI

    Özel korumalar eşliğinde sırtındaki gitarıyla havaalanından çıkış yapan Pitt'in daha sonrasında oteline yerleştiği öğrenildi.
  • 4

    KONSER SONRASI GELMESİ DİKKAT ÇEKTİ

    Pitt’in, eski eşi Jolie ve kızı Shiloh’un (16) Roma’da birlikte bir konserde görülmelerinin hemen ardından Roma’ya gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

  • 5

    YENİ FİLMİ İÇİN ROMA'DA

    47 yaşındaki Jolie, yönetmenliğini yaptığı yeni filmi 'Without Blood' için birkaç aydır çocuklarıyla Roma’da kalıyor.

  • 6

    BOŞ VAKİTLERİNİ ÇOCUKLARIYLA GEÇİRİYOR

    Roma'daki boş vakitlerini çocuklarıyla değerlendiren Jolie, zaman zaman çocuklarıyla dışarıda vakit geçirirken objektiflere de yansıdı.
  • 7

    YÜZ KÖRLÜĞÜ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

    Pitt, geçtiğimiz günlerde yıllar sonra ‘yüz körlüğü’ sorunu yaşadığı itirafında bulunarak, “Kimse bana inanmıyor. Yüz körlüğü olan başka insanlarla tanışmak istiyorum" diye konuşmuştu.

  • 8

    İNSANLARIN YÜZLERİNİ TANIYAMIYOR

    'Prosopagnozi’ adında bir bilişsel bozukluk sorunu olduğunu söyleyen aktör, insanların yüzlerini tanıyamadığını ve bunun da hayatının büyük bir kısmını etkilediğini belirtmişti.

  • 9

    PROSOPAGNOZİ (YÜZ KÖRLÜĞÜ) NEDİR?

    Prosopagnozi veya yüz körlüğü, insanın kendi yüzü dahil olmak üzere çevresindeki insanların yüzlerini ayırt etmekte zorlandığı yüz algısıyla ilgili bir bilişsel bozukluğun adı. Bu sorunu yaşayan insanlar, aile üyelerini, eşlerini ya da arkadaşlarını bile tanıyamayabiliyor. Bu sorunu aşmak için alternatif bir yol olarak yürüyüşlerini, saç stillerini, seslerini ya da kıyafet stillerini hatırlayarak tanımaya çalışıyorlar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız