Idris Elba 1 milyar sterline TV kanalı alıyor

Ünlü İngiliz oyuncu Idris Elba, kanal satın almak için uluslararası bir pazarlama firmasıyla görüşmeler yapmaya başladı. Elba, istediği kanal için 1 milyar sterlinlik bir teklifte bulundu.

Haberler ntv.com.tr 29.06.2022 - 07:42

  • 1
    Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Idris Elba, kanal satın almak için uluslararası Miroma Group ile görüşmelere başladı.
  • 2

    1 MİLYAR STERLİN TEKLİF ETTİ

    49 yaşındaki oyuncu, Channel 4 adlı kamu yayıncılığı yapan televizyon kanalı için 1 milyar (ortalama 20 milyar TL) sterlinlik teklifte bulundu.
  • 3

    The Sunday Times gazetesinin haberine göre, Elba’nın bu girişimi İngiliz devletinin, 1982'de kurulan kanalı özelleştirmeye yönelik aldığı karardan sonra geldi. 

  • 4

    ALDIĞI KANALA UZUN VADELİ FİNANSMAN SAĞLAMAK İSTİYOR

    Aktörün, satın almak istediği ‘Channel 4’e, dijital medya devlerinin yanında değer kaybetmesi nedeniyle uzun vadeli finansman sağlamak istediği de belirtildi.
  • 5

    "KANAL ALMA FİKRİ BANA SICAK GELİYOR”

    Ünlü yıldız, kariyerinin başlarında satın almak istediği kanalın benzeri kanallarda çok sayıda projede yer aldığını belirterek, “O zamanlar bu kanalın çok fazla izleyicisi yoktu ama yeni bir kanal oldukları için cesurlardı, ekrana çok sayıda yeni genç oyuncu çıkarıyorlardı. Bu yüzden bu kanalı alma fikri bana sıcak geliyor” diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız