Justin Bieber Meksika'da konser verirken gözyaşlarına boğuldu

Kanadalı pop şarkıcı Justin Bieber, Meksika’da konser verdiği sırada Teksas'taki silahlı saldırıda hayatını kaybedenler için üzüntüsünü paylaştı ve ağlamaya başladı. Sosyal medya hesabından ağladığı anları paylaşan şarkıcı, insanlık için hala umut beslediğini dile getirdi. 

Haberler ntv.com.tr 29.05.2022 - 14:59 Son Güncelleme : 29.05.2022 - 15:08

  • 1
    Kanadalı dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Justice World Tour kapsamında çıktığı turnenin Meksika ayağında konser verirken gözyaşlarına boğuldu.
  • 2

    "İNSANLIK İÇİN AĞLIYORUM"

    28 yaşındaki şarkıcı, binlerce izleyicinin önünde ağladığı anları kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Gönderisinde “Gözyaşlarım, insanlığa olan umudum için akıyor” diyen Bieber, konser esnasında birliktelik üzerine söylemlerde bulundu.
  • 3

    'HEPİMİZ BİRİZ' MESAJI VERDİ

    “Herkes eşittir. Bu dünyada çok fazla ayrım, adaletsizlik var ama biz değişimi başlatanlardan olabiliriz. Biz beraber olup, bir araya gelerek birbirimizi yüceltebiliriz çünkü hepimiz aynıyız” diyen şarkıcı izleyicileri sevdiğini dile getirerek konuşmasını tamamladı.
  • 4

    HAYATINI KAYBEDENLERİ ONURLANDIRDI

    Geçtiğimiz günlerde Teksas’ta gerçekleşen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı için çok üzgün olduğunu belirten yıldız, herkesi bir süre sessiz olmaya ve trajedide ölen insanları onurlandırmaya davet etti.
  • 5

    ABD'DE TRAJİK SALDIRI

    18 yaşındaki bir saldırganın ABD’nin Teksas eyaletindeki bir okula düzenlediği silahlı saldırı Amerika’yı yasa boğdu. 19 öğrenci ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği saldırıya ünlü isimler de sessiz kalmamıştı.
  • 6

    ÜNLÜLERDEN TEPKİ

    Amerikalı pop şarkıcı Taylor Swift “Uvalde’de gerçekleşen cinayetlerden ötürü üzüntü ve öfke doluyum” diyerek NBA oyuncusu Steve Kerr’in trajik olayla ilgili yorumlarını içeren videoyu paylaştı.

    Oyuncu, şarkıcı ve girişimci Selena Gomez, “Bugün, sadece eğitim almak isteyen 18 öğrenci doğup büyüdüğüm yer olan Teksas’ta öldürüldü. Bir öğretmen yeterince maalesef yeterince takdir edilmeyen işini yaparken öldürüldü. Eğer çocuklar okullarda güvende değilse, nerede güvende olacaklar?” sözlerini kullandı.
    Efsanevi NBA oyuncusu Lebron James ise Twitter hesabından Robb Elementary Schoolda yaşanan trajik olayla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. James, “Okulların en güvenli yer olması gerekiyordu!” derken bazı şeylerin değişmesi gerektiğini ifade etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız