Ünlü rapçi ASAP Rocky silahlı saldırıyla suçlandı

Rihanna ile birlikteliğiyle son dönemde sık sık gündeme gelen ABD’li rapçi A$AP Rocky, ASAP Relli adlı kişiyi vurduğu gerekçesiyle suçlanıyor. 

Haberler ntv.com.tr 18.08.2022 - 07:57 Son Güncelleme : 18.08.2022 - 08:59

  • 1

    Yakın zamanda ünlü şarkıcı Rihanna ile ilk bebeklerini kucaklarına alan rapçi ASAP Rocky silahlı saldırı suçundan yargılanıyor.

  • 2

    SUÇLAMALARI REDDETTİ

    A$AP Relli'yi vurduğu gerekçesiyle gözaltına alınan rapçi, mahkemede kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti ve suçlu olmadığını belirtti.

  • 3

    33 yaşındaki şarkıcı, 2021 yılı kasım ayında gerçekleşen iki saldırıdan yargılanıyor. ASAP Relli takma isimli şahıs, rapçinin kendisini vurduğunu ve elinden yaralandığını iddia ederek mahkemeye başvurdu.

  • 4

    2021 YILINDAKİ SİLAHLI SALDIRI

    Gerçek adı Rakim Mayers olan rapçi, geçtiğimiz yıl 6 Kasım günü Los Angeles’ın Vista Del Mar ve Selma Caddesi’nde silahlı bir saldırıya karışmıştı. Olayda yaralanan ASAP Relli, Rocky ve yanındaki iki kişinin kendisine sokakta silahla yaklaştığını iddia etti. Rapçinin kendisine 3-4 el ateş ettiğini söyleyen Relli, kurşunlardan birinin sol elini sıyırdığını belirtti.
  • 5

    KEFALETLE SERBEST KALMIŞTI

    Los Angeles polisi, geçen sene yaşanan bu hadise nedeniyle Rocky'i yeniden gözaltına almıştı. Rapçi, 550 bin dolar değerindeki kefaletle üç saatten az bir sürede serbest bırakılmıştı.
  • 6

    İLK OLAYI DEĞİL

    Rapçi daha önce 2019 yılında İsveç’te sokakta karıştığı bir kavga nedeniyle tutuklanmıştı. O dönem ABD Başkanı olan Donald Trump, şarkıcı serbest bırakılmazsa İsveç hükümetine karşı bazı yaptırımlarda bulunacağını açıklamıştı. İsveç'te bir ay tutuklu kalan şarkıcı, suçlu bulunsa da hapis cezasına çaptırılmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız