Jennifer Lopez'in çok özel bakım rutini

Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda makyajsız halini ve cilt bakım rutini paylaştı.

Haberler ntv.com.tr 07.04.2022 - 15:15 Son Güncelleme : 07.04.2022 - 15:28

  • 1

    Jennifer Lopez, sabahları nasıl bir cilt bakımı rutini uyguladığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kameranın karşısına tamamen makyajsız çıkan 52 yaşındaki şarkıcı, “özel bir filtre” kullanmadığını dile getirdi.

  • 2

    Normal gün ışığında çekim yaptığını belirten Lopez, güne her zaman pozitif başladığı ve olumlu mesajların yer aldığı küçük kartları okuduğunu belirtti.  “Önce aklımı besliyorum” diyen şarkıcı eline daha telefonunu almadan güne pozitif duygularla başlamaya dikkat ettiğini söyledi.

    İLK ADIM TEMİZLİK
    Duştan çıktığı gibi yüzünü kendi markası olan JLO Beauty’den bir temizleyiciyle yıkayan şarkıcı, ardından tüm cildine serum uyguladı.

  • 3

    Cildinin vitamin ihtiyacını serum ile karşılayan şarkıcı, güne başlarken sanki vitamin içmiş gibi hissettiğini söyledi. Bir sonraki adımda güneş koruyucu kreme geçen Lopez, 20’li yaşlarının başında itibaren güneş kremini ihmal etmediğini ve bu alışkanlığının güzellik sırlarından biri olduğunu belirtti.

  • 4

    Güneşli olmayan günlerde bile güneş kremi sürdüğünü belirten Lopez, göz kremiyle rutinini tamamladı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız