74. Altın Küre Ödül Töreni'nin en renkli anları

74. Altın Küre Ödül Töreni'nde ödülü kimlerin ve hangi yapımların aldığı kadar renkli anlar da damga vurdu. İşte gecenin en akılda kalan fotoğrafları...

Haberler ntv.com.tr 09.01.2017 - 10:11

  • 1

    Altın Küre'nin sunucusu Jimmy Fallon, geceden altı ödülle dönen müzikal film 'La La Land'den esinlenerek hazırlanan müzikal açılış ile çok konuşuldu.

    JIMMY FALLON'UN AÇILIŞ ŞOVU

  • 2
    'People v. O.J. Simpson' adlı yapımdaki rolüyle TV mini dizi dalında 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' seçilen Sarah Paulson ile en iyi arkadaşı Amanda Peet kırmızı halıda böyle öpüştü.
  • 3
    Brad Pitt, ilk kez bir ödül törenine Angelina Jolie'siz katıldı. Sahibi olduğu Plan B yapım şirketinin 'Moonlight' adlı filmini sunmak üzere sahnede yer aldığında seyircilerden güçlü alkış aldı.
  • 4

    Evan Rachel Wood, kırmızı halıda alışılmışın aksine smokinle poz verdi. 

  • 5

    Altın Küre Cecil B. DeMille adlı yaşam boyu onur ödülünün sahibi olam Meryl Streep, isim vermeden seçilmiş Başkan Donald Trump'ı kampanyasındaki tutumundan dolayı eleştirdi.

    MERYL STREEP'İN DONALD TRUMP ELEŞTİRİSİ

  • 6

    'La La Land' filmindeki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' seçilen Ryan Gosling, eşi Eva Mendes hakkında yaptığı duygusal konuşmayla herkesi etkiledi. Konuşma esnasında Eva Mendes gözyaşlarını tutamadı. Gosling şöyle konuştu: 

    "Tek bir kişiye düzgün bir şekilde teşekkür etmeyi denemek istiyorum. Ben şarkı söylerken, dans ederken, piyano çalarken ve bir filmde yaşayabileceğim en iyi tecrübelerden birine sahip olurken eşim kızımı büyüttü, ikinci bebeğimize hamile ve kardeşinin kanserle mücadelesine yardım ediyordu. Bütün bunları benimsememiş olsaydı, bu tecrübeye sahip olamazdım, bugün burada benden başkası olurdu."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız