Andrew Levitas: MGM, Johnny Depp'inproblemleri yüzünden Minamata'yı gömdü

Johnny Depp'in başrolünde oynadığı Minamata'nın yönetmeni Andrew Levitas; stüdyoyu, Amerikalı oyuncunun problemleri yüzünden filmi gömmekle suçladı.

Haberler 29.07.2021 - 14:06

  • 1
    Johnny Depp'in, W. Eugene Smith karakterine hayat verdiği Minamata filminin şubat ayından beri vizyona girmemesi tepki çekti. Independent Türkçeni haberine göre; yönetmen Andrew Levitas; dağıtımcı stüdyo MGM'i, Depp'in kişisel sorunları yüzünden filmi gömmekle suçladı.

  • 2
    Levitas, "Stüdyonun satın alma başkanı Sam Wollman filmi gömmeye karar verdi. Şirketin yeniden düşünmeye başlaması için uğraşsam da kabul edilmedi" dedi.


  • 3
    MGM ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Stüdyo yaptığı açıklamada "MGM'in yapımların farklı platformlarda gösterilmesini yöneten birimi, filmi American International Pictures (AIP) aracılığıyla gösterime girmek üzere satın aldı. Minamata hala AIP'nin gelecek gösterimleri arasında yer alıyor ve şu anda filmin ABD çıkış tarihi henüz belirlenmedi" dedi.
  • 4
    Depp filmde, binlerce kişinin kirli sulardan cıva zehirlenmesine maruz kalmasına yol açan kurumsal ihmali ortaya çıkarmak için Japonya'ya gönderilen ünlü foto muhabiri Eugene Smith'i canlandırıyor.

  • 5
    Minamata'da Karayip Korsanları yıldızının yanı sıra Bill Nighy ve Ölüler Ordusu'ndan (Army of the Dead) Hiroyuki Sanada rol alıyor.

  • 6
    Daha önce eski eşi aktris Amber Heard'ü dövdüğünü iddia eden The Sun'a karşı açtığı iftira davasında verilen kararı Yüksek Mahkeme'de temyize götürme talebini hakimin reddetmesi sonrasında Depp'in Fantastik Canavarlar serisinin (Fantastic Beasts) üçüncü filmindeki rolü Mads Mikkelsen'e verilmişti.
  • 7
    Minamata, Levitas'ın 2013'te vizyona giren ve Amy Adams'la Jennifer Hudson'ın oynadığı Lullaby'den sonraki ikinci yönetmenlik çalışması.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız