Avengers: Endgame yönetmeni Joe Russo: Örümcek Adam’ı Marvel'dan çıkarmak trajik bir hata

Avengers: Endgame yönetmeni Joe Russo, Örümcek Adam’ı Marvel Sinematik Evreni’nden çıkarmanın “trajik hata” olduğunu ifade etti.

Haberler 15.09.2019 - 13:40 Son Güncelleme : 15.09.2019 - 13:44

  • 1
    Avengers: Endgame yönetmeni Joe Russo’nun yorumu, Disney ve Sony’nin filminin anlaşmazlığı Örümcek Adam’ın Marvel'dan ayrılmasına neden oldu.


  • 2
    Disney ve Sony arasındaki anlaşmayla ilgili Toronto Sun’a konuşan Russo şu sözleri dile getirdi: “Tüm süreç boyunca zayıf ve gergin bir birliktelik vardı. Geride durup mümkün olduğunca objektif bakmaya çalışarak, Sony’nin (Marvel patronu) Kevin’ın yıllar içinde inanılmaz hikayeler anlatmak için gösterdiği tutkuyu ve şaşırtıcı başarıyı kopyalayabileceğini düşünmenin trajik bir hata olduğunu söyleyeceğim. Bence bu büyük bir hata” 


  • 3
    Russo Kardeşler'den Anthony Russo ise “Bu birlikteliğin ne kadar zor olacağını daha en baştan biliyorduk, bu nedenle birlikteliğin bozulması gerçeği beni ve Joe’yu şaşırtmadı” dedi.


  • 4
    Disney gelecekteki Örümcek Adam filmleri için “yarı yarıya finansman düzenlemesi” talep etmiş, Sony bunu kabul etmemiş ve iki stüdyo ağustosta finansal bir anlaşmaya varamamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız