Beyazperdenin şarkıcı aktörleri

Ünlü aktörler şarkıcılığa soyunursa...

Haberler 28.07.2010 - 10:38

  • 1

    Hugh Laurie

    House dizisinin yıldızı Hugh Laurie, bir blues albümü kaydetmeye hazırlanıyor. Laurie’nin müzik konusunda herhangi bir müzisyen tarafından eğitim almadığı ve kendi kendine yeteneğini geliştirdiği belirtiliyor. Ayrıca Laurie’nin İngiliz aksanıyla nasıl blues şarkıları söyleyeceği de merak konusu...
  • 2

    David Hasselhoff

    ABD’de bir yetenek yarışmasında jüri üyesi olan aktör David Hasseldorf, Avrupa’da ise bir pop yıldızı olarak görülüyor. 1980’lerde Almanya listelerinde 2 şarkısıyla zirvede yer edinen Hasseldorf, 2006’da “Jump in My Car” adlı şarkıya bir klip çekti.
  • 3

    Billy Bob Thornton

    Oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken Billy Bob Thornton, Boxmasters adlı grubuyla müzik sektöründe yer aldı.
  • 4

    Jada Pinkett Smith

    Ünlü aktör Will Smith’in eşi aktrist ve iş kadını Jada Pinkett Smith Wicked Wisdom adlı grubuyla heavy metal sahnesine çıktı. Smith, ABD’deki ünlü müzik festivallerinden Ozzfest’te de yer aldı.
  • 5

    Eddie Murphy

    ‘Dreamgirls’ adlı filmde şarkı söyleyen Eddie Murphy 1985 yılında “Party All the Time” şarkısıyla müzik listelerinde yer almıştı ancak diğer müzik otoriteleri tarafından tüm zamanların en kötü 50 şarkısı arasında yer almıştı.
  • 6

    Jennifer Love Hewitt

    ‘Party of Five’ kadrosuna katılmadan önce müzik kaydeden ve Japonya’da popüler olan Jennifer Love Hewitt, sadece 12 yaşındaydı. 1990’ların ortasında ve 2000’lerin başında Britney Spears ve Christina Aguelara gibi atılım yapmaya çalışan Hewitt, 2003’ten beri müzik sahnelerinde uzak ancak alınan bilgilere göre aktrist şu anda bir country müzik albümü üzerinde çalışıyor.
  • 7

    Steven Seagal

    Aksiyon filmlerindeki rolleriyle akıllarda kalan Steven Seagal, annesinin de baskılarıyla 2004 yılında “Songs from the Crystal Cave” adlı bir albüm kaydetti. Aktörün ikinci albümü “Mojo Priest” ise önümüzdeki sene çıkacak.
  • 8

    Bruce Willis

    Aktör Bruce Willis, 1980’lerde birkaç şarkısıyla meşhur olmuştu. Daha sonra müzik listelerinini dışında kalan Willis, ‘Accelerators’ adlı grubuyla canlı sahne alan Irak’taki ABD askerleri için de konser vermişti.
  • 9

    Russell Crowe

    Aktör Russell Crowe, sinema hayatı boyunca pek çok müzik grubunda yer aldı. “Rus le Roq”, “Roman Antix” gibi isimlerle müzik projeleri oluşturan Crowe, grubunun ismini en son “ Russell Crowe & The Ordinary Fear of God” olarak değiştirmişti.
  • 10

    Leonard Nimoy

    Star Trek dizisiyla tanınan Leonard Nimoy, herhangi bir albüm çıkarmadı. Nimoy sadece 1960’ların sonunda birkaç Longplay (33'lük) çıkarmıştı.
  • 11

    Steve Martin

    Komedi filmlerinin ustası Steve Martin, 17 yaşından beri ‘banjo’ çalıyor. Müzik konusunda yetenekli olan Martin, 2009’da “The Crow: New Songs for the 5-String Banjo” adlı albümünü çıkaran Martin 2010’da Grammy ödülü kazandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız