Chris Hemsworth: En tutkulu ve intikamcı Thor (Avengers: Infinity War)

Avengers: Infinity War'ın (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) başrol oyuncularından Chris Hemsworth "Bu Thor’un gördüğümüz en kahraman, en intikamcı, tutkulu, odaklı, kararlı versiyonu" dedi.

Haberler 28.04.2018 - 13:34

  • 1

    Yapımı 10 yıl süren ve tüm Marvel sinematik evrenini kapsayan, benzeri görülmemiş sinematik bir yolculuk olan Marvel Stüdyoları’nın 
    Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) tüm zamanların en büyük ve ölümcül güç gösterisini beyazperdeye taşıyor. Avengers ve onların süperkahraman dostları, düzenleyeceği yıkıcı bir saldırıyla evrenin sonunu getirmeden önce güçlü Thanos’u yenmek için her şeyi feda etmeye hazır olmak zorunda... Avanger’ların en sevilenlerinden biri Thor olarak seyrettiğimiz Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth film öncesi Milleyet'ten Nil Kural'ın sorularını yanıtladı. 

  • 2
    -Yönetmen Russo Kardeşler, bu filmde Thor’un rolünü size nasıl anlattı?

    Anthony ve Joe Thor: Ragnarok'un bu filme muhtemelen uymayacağını söyledi. Eğer bu sizin unvan filminizse, daha büyük riskler alıp çıldırarak, karakterinizin versiyonlarını desteklemek için dünyayı yeniden icat edebilirsiniz. Joe ve Anthony’nin de betimlediği gibi Thor, burada en iyi haliyle var. Bu, Thor’un gördüğümüz en kahraman, en intikamcı, tutkulu, odaklı, kararlı versiyonu. Bu yüzden tamamen farklı bir şeyi keşfetmek güzeldi.
  • 3
    - Marvel sinematik evreninde Tom Hiddleston’la olan çılgın maceranızı hiç konuştunuz mu?

    Evet. Çılgın maceramız, bireysel ve aktör olarak gelişimlerimiz, karakterler, yolculuğun tamamı ve ne kadar şanslı olduğumuz konularını her zaman konuşuyoruz. Sanırım ilk karşılaşmamız Londra’da Kenneth Branagh’ın evinde oldu. İlk Thor için bir atölye çalışmasına bizi oraya götürmüştü. Bu filmin cast’ı içerisinde yolculuğu hatırlamayan ya da takdir etmeyen, fırsatlar ve bir parçası oldukları için memnun olmayan kimse olduğunu sanmıyorum.
  • 4

    - Tek karakterle birçok filmde yer almaktan memnun musunuz?

    Her seferinde farklı deneyimler için fırsat verilmesi ve fikirlerimizi sunabilmemizi seviyorum. Ve bir karaktere tekrar saldırmak için bir fırsata sahip olmak ve her seferinde kendine özgü bir şey getirmek gerçek bir meydan okumadır. Ama eğer karakteri ayıklayabilirsen, yaratıcı bir şekilde tatmin edici.
  • 5

    - Sonsuzluk Savaşı’ndan önce Thor nerede?

    Thor: Ragnaro'u büyük bir uzay gemisinin gelişiyle bitirdik. Sonra Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nı savaşın ortasından başlattık.

  • 6
    - Thor, Muhafızlarla nasıl karşılaşır?

    Muhafızlar uzayda uçuyor ve Thor’u alıyor. Hepsinin arasında önce ilginç bir karmaşa sonra da hayranlık ve artan bir gerginlik oluşuyor, çünkü kimse diğerinin kim olduğunu, ne yaptığını bilmiyor. Bu yüzden oynamak çok eğlenceliydi, çünkü çoğumuz bu filme birbirimizin hayranı olarak geldik. Orada, Muhafızların arasında olma anında kendimi genç bir hayran gibi hissettim. Aynı zamanda garip bir şekilde rahatsız hissedip “Bu yapbozun içine nasıl sığacağım?” diye düşündüm. Harikaydı. Biraz doğaçlama yapıp oyunlar kurduk. Sadece farklı bir kişinin dahil olmasıyla, karakterlerin hepsinde benzersiz nitelikler ortaya çıktı.
  • 7
    O sahnenin provasını yaptınız mı?

    Prova yoktu. Karşılaştık, el sıkıştık, kendimizi tanıttık ve ateş etmeye başladık. Öyle olmak zorundaydı çünkü karakterler de böyleydi.
  • 8
    Thanos’u tipik Marvel canilerinden ayıran nedir?

    İnsanlığı kendisinden, bizi de kendimizden korumaya çalışan bu ölçekte ve büyüklükte bir sürü caninin kesinlikle ortak bir teması var. Daha önce görmediğim şey de bu kuvvet ve gücün tek bir bireyde toplanması. Ustalıkla yönetmeyi başardığı şey sadece Thanos’un zekâsı değil, aynı zamanda hiçbir Avenger’da, Marvel sinematik evreninde bulunmayan katıksız kuvveti ve gücü. Metni okurken bile, bu adamı ne yaparak yeneceğimizi öğrenmek için hızlıca sonuna gelmek istedim.
  • 9
    Nihai amacı ne?

    Thanos, evrendeki nüfusu çok artırdığımıza ve evreni hızla yok ettiğimize inanıyor. Nüfusu yarıya indirerek işleri nasıl temizleyeceği konusunda oldukça acımasız bir yaklaşımı var.
  • 10
    Rol yaparken heyecanlanan biri var mıydı?

    Muhafızlar, çünkü sahne dışında hiç biriyle karşılaşmadım ve başka bir yerde çalışmadım. Ayrıca karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileriyle ben çok ilgileniyordum. Thor sonunda sadece Rocket ve Groot ile ayrı bir yolculuğa çıkıyor ve o da eğlenceli bir dinamik kattı.
  • 11
    Thor, çekici Mjölnir olmadan nasıl devam ediyor?

    Thor bu noktada her şeyini kaybetmiş. Onu, kendi seçtiği bir silahı ya da onu ve gücünü temsil ettiğine inandığı bir şey olmadan duracağı bir noktaya taşıdık. Hayatında önem verdiği herkes ve her şey yok olmuştu. Bu yüzden bir hayli kaderci bir yaklaşımı vardı. Elindekilerle yetiniyordu. Bu, intihar etmek gibiydi ama başka seçeneği yoktu. Böylece ondaki farklı bir yön ortaya çıkıyordu.
  • 12
    Thor, çekici Mjölnir olmadan nasıl devam ediyor?

    Thor bu noktada her şeyini kaybetmiş. Onu, kendi seçtiği bir silahı ya da onu ve gücünü temsil ettiğine inandığı bir şey olmadan duracağı bir noktaya taşıdık. Hayatında önem verdiği herkes ve her şey yok olmuştu. Bu yüzden bir hayli kaderci bir yaklaşımı vardı. Elindekilerle yetiniyordu. Bu, intihar etmek gibiydi ama başka seçeneği yoktu. Böylece ondaki farklı bir yön ortaya çıkıyordu.
  • 13
    Thanos’u canlandıran Josh Brolin’le çalışmak nasıldı?

    Josh çok esprili ve çalışması rahat biri. Hiçbir sorunu olmayan, ne yaparsan olur tarzında ve kimseyi üzmüyor. İnsan olarak çok dürüst ve esprileriyle birleşince çok rahatlatıcı olan açık sözlü biri. Onu çalışırken görmek büyük bir zevkti ve yaklaşımlarından çok şey öğrendim.
  • 14
    Robert Downey Jr, bu filmlerde hep lider miydi?

    Robert, daima gerçek bir lider ve şampiyon gibi liderlik yaptı. Ondan her zaman büyük bir cesaret desteği ve yaptığımız şeyle ilgili sürekli geri bildirimler gördük. Her zaman inceler, izler ve hiçbir şey kaçırmaz. Bir şeyin işe yaradığını ya da harika olduğunu söyleyen ilk kişi, daima odur. Bu seriye ilk başladığımda genç bir aktör olarak Robert’tan bunları duymak, benim için onayların en büyüğü ya da ortama kabulüm demekti. Aradan geçen altı, yedi yıla rağmen şimdi bile davranışı öyle. Bu da alçakgönüllülüğünün ve işine olan sevgisinin bir ispatı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız