Contemporary Istanbul kapılarını açtı

Uluslararası çağdaş sanat örneklerinin sunulduğu  Contemporary Istanbul fuarında, 20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçı, bin 500'ü aşkın eserle yer alıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 04.11.2016 - 14:37

  • 1

    ÇAĞDAŞ SANATIN ÖRNEKLERİ

    Uluslararası çağdaş sanat örneklerinin sunulduğu Contemporary Istanbul, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda, sanatseverlere kapılarını açtı. 

  • 2

    11 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

    Bu yıl 11'incisi düzenlenen ve çağdaş sanatı sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul'un önceki gün gerçekleşen ön izleme davetinde, yurt içi ve yurt dışından koleksiyonerlerin yanı sıra 11 bin sanatsever fuarı ziyaret etti.

  • 3

    DÖRT GÜN SÜRECEK

    Contemporary Istanbul'da, yerli ve yabancı sanat galerileri, sanatçılar, müzeler, koleksiyonerler ve sanat yatırımcıları, 4 gün boyunca bir araya gelecek.

  • 4

    1500'DEN FAZLA ESER

    İlk kez 2006'da, 40 ulusal ve 9 uluslararası galeriyle yola çıkan ContemporaryIstanbul, bu yıl 20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının 1500'ü aşkın eserini sergiliyor.

  • 5

    HEYKEL, RESİM, VİDEO BİR ARADA

    Eserlerin bazılarının satışının da gerçekleştirildiği fuar, heykelden resime, video enstalasyonlarından fotoğrafa çağdaş sanatın farklı disiplinlerini sanatseverlerin ilgisine sunuyor.

  • 6

    KOLEKSİYONERLERDEN SEÇKİLER

    Fuarın yeni bölümlerinden "CI Design" 32 tasarımcıyı, "Plugin" 18 yeni medya sanatçısını ağırlarken, "Collectors' Stories"de de Türkiye'nin önde gelen koleksiyonerlerinin kendi koleksiyonlarından seçeceği eserler Marc-Olivier Wahler’in küratörlüğünde sergileniyor.

  • 7

    ÇAĞDAŞ SANAT DEĞERLENDİRİLECEK

    Fuar kapsamında düzenlenen "CI Dialogues" bölümüyle ise çağdaş sanatın durumunun yanı sıra ekonomisinin ve piyasasının güncel niteliklerini, 50'den fazla sanat profesyoneli değerlendirecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız