Deniz Gamze Ergüven'e Hollywood’dan teklif (Filmin görüntüleri sızdı)

Geçen yıl ‘Mustang’ filmi ile Fransa adına ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında Oscar adaylığı alan Deniz Gamze Ergüven’in ilk İngilizce dilindeki filmi ‘Kings’in Los Angeles’daki çekimlerinden görüntüler ortaya çıktı. Yeni filmi ‘Kings’te Daniel Craig ve Halle Berry gibi yıldızlarla çalışan Ergüven, Hollywood’un sinema devi Paramount Pictures’tan teklif aldı.

Haberler 05.02.2017 - 12:03 Son Güncelleme : 05.02.2017 - 12:13

  • 1
    Deniz Gamze Ergüven’e Hollywood’un kapıları ardına kadar açıldı. ‘Mustang’ filmiyle Oscar’da ilk 5’e kalan ilk Türk yönetmen olan Ergüven, Halle Berry ve Daniel Craig ile çalıştığı yeni filmi ‘Kings’ ile bir kez daha sinema çevrelerinin övgüsünü aldı.
  • 2
    Genç yönetmenin başarısı dünyanın en büyük film yapım ve dağıtım şirketlerinden Paramount Pictures’ın da dikkatini çekti.
  • 3
    Yıllık geliri yaklaşık 3 milyar dolar olan Hollywood devi, ‘Kings’ filmine ortak olmak için Deniz Gamze Ergüven’in kapısını çaldı.
  • 4
    Teklif karşısında büyük mutluluk yaşayan başarılı yönetmen, çekimleri Los Angeles’ta devam eden ‘Kings’ filmi ve daha sonra çekeceği yeni filmlerde kendisiyle birlikte çalışmak isteyen şirketle önümüzde günlerde masaya oturacak.
  • 5

    Ergüven’in senaryosunu yazdığı yönettiği   ‘Kings’in Los Angeles’taki çekimleri devam ediyor. 

  • 6

    Ancak başrollerinde 007 James Bond ile adını efsaneler arasına yazdıran oyuncu Daniel Craig ve Oscar ödüllü Halle Berry'nin yer aldığı film, setinden fotoğraflar sızdı.

  • 7
    Kings.,1992 yılında Afrika kökenli ABD vatandaşı Rodney King’i darp eden polislerin serbest bırakılmasıyla başlayan Los Angeles olaylarını konu alıyor. Filmde Berry, King’in annesini; Craig ise yargılamada ona yardımcı olan Ollie’yi canlandırıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız