Dwayne Johnson bundan sonra filmlerinde gerçek silah kullanmayacak

Rust filminin setinde Alec Baldwin'in görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i yanlışlıkla öldürdüğü kazanın yankıları sürüyor. ABD'li oyuncu Dwayne Johnson, kendisine ait yapım şirketinin setlerde bir daha gerçek silah kullanmayacağını açıkladı.

Haberler 05.11.2021 - 08:07

  • 1
    Başrollerini Ryan Reynolds ve Gal Gadot ile paylaştığı Red Notice'ın galasına katılmak üzere Los Angeles’a gelen Dwayne Johnson (The Rock) kendi yapım şirketi Seven Bucks Productions'ın bir daha gerçek silah kullanmayacağını söyledi.

  • 2
    Rust setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in yanlışlıkla silahla vurularak öldürülmesi hakkında yaşananları çok korkunç olduğunu söyleyen Johnson, Baldwin’i yıllardır tanıdığını ve onun arkadaşı olduğunu belirtti.

  • 3
    Dwayne Johnson, kalbinin bu olayda adı geçen herkesin aileleriyle birlikte olduğunu ifade etti.

  • 4
    Reuters'ta yer alan habere göre Johnson, "Diğer prodüksiyon şirketleri adına konuşamam, ancak size söyleyebileceğim şey, bu yaşananlar bize yeni bir mercek ve önümüzdeki dönem nasıl hareket edebileceğimiz konusunda bakış açısı yarattı" dedi.
  • 5
    Hızlı ve Öfkeli'nin ünlü yıldızı Johnson, bundan sonra yapım şirketinin plastik tabanca kullanacağını ve böylece kimsenin dolu mu boş mu diye endişelenmek zorunda kalınmayacağını dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız