Fantastik Canavarlar 3'te Johnny Depp'in yerine geçen Mads Mikkelsen: Hem güzel hem üzücü

The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybettikten sonra Fantastik Canavarlar 3 (Fantastic Beasts 3) filmi kadrosundan çıkarılan Johnny Depp’in rolünün yeni sahibi Mads Mikkelsen ilk kez konuştu. Rolü almasını "Hem güzel hem de şoke edici ve üzücü" olarak nitelendirdi.

Haberler ntv.com.tr 04.12.2020 - 09:02 Son Güncelleme : 04.12.2020 - 12:07

  • 1

    Fantastik Canavarlar 3 (Fantastic Beasts 3) filmi için başrolü Johnny Depp’ten devralan Mads Mikkelsen ilk kez konuştu.

    55 yaşındaki aktör, Depp’in The Sun gazetesine karşı açtığı iftira davasını kaybetmesi üzerine Warner Bros. tarafından filmden kovulması sonrası Gellert Grindelwald rolü için seçildi.

  • 2

    Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberlerde kendisi için ‘kadın döven’ ifadesini kullanan The Sun gazetesine “iftira” davası açmış ve kaybetmişti. Bunun üzerine Warner Bros., Deep’in Fantastic Beasts filmindeki rolünden istifa etmesini istemiş, Deep de bu talebi kabul etmişti. Depp’in, başrolünde yer aldığı film serisinden kovulmasına rağmen anlaşma gereği 10 milyon dolarlık maaşını alacağı öğrenilmişti.

  • 3

    ROLÜ DEĞİŞTİRECEK

    Mikkelsen, ilk kez kasım ayı başlarında rol için adı geçtiğinde söylentileri reddetmişti. Warner Bros’un adını resmen duyurması sonrası Entertainment Weekly dergisine konuşan ünlü oyuncu, rolü biraz değiştireceğinin ipuçlarını verdi.

    Mikkelsen, “O rolde ben olacağım, dolayısıyla bu bir fark. İşin zor kısmı bu. Hala üzerinde çalışıyoruz. Johnny'nin yaptığı şeyle benim yapacağım şey arasında bir köprü olmalı. Ve aynı zamanda ben de farkımı ortaya koymalıyım” ifadesini kullandı.

  • 4

    Ünlü oyuncu ayrıca, “Aynı zamanda karakterin önceki versiyonuyla arada birkaç bağlantı kurmalı ve bazı köprüler bulmalıyız, böylece rol zaten Johnny’nin ustaca başardıklarından tamamen kopmaz” diye konuştu.

     

  • 5

    Ünlü oyuncu ayrıca rolü devraldığı koşullar hakkında da konuştu.

    “İş açısından kesinlikle çok ilginç ve güzel” diyen Mikkelsen, “Olanlardan sonra gelmesi ise şoke edici, çok üzücü. İkisine de en iyisini diliyorum. Bunlar üzücü durumlar. Umarım ikisi de çok yakında tekrar pozisyonlarına dönerler” şeklinde konuştu.

  • 6

    Çekimleri süren Fantastik Canavarlar 3’te Mikkelsen’in yanı sıra Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller ve Jude Law da rol alıyor. Film, Temmuz 2022’de gösterime girecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız