Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2 (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) filminin afişleri çıktı

Warner Bros. Pictures, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2 (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) filminden tam altı afişi birden yayınladı.

Haberler ntv.com.tr 11.10.2018 - 14:23

  • 1

    Warner Bros. Pictures’ın yeni afişlerini paylaştığı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar (Fantastic Beasts and Where to Find Them) serisinin devam filminde Johnny Depp, Eddie Redmayne ve Jude Law yine başrolde. 

  • 2
    Karanlık büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander'ın (Eddie Redmayne) da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanır. Ancak kaçmayı başaran büyücü, kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlar. Asıl planı, büyü dünyasından uzak olan canlıların hepsine hükmedecek olan safkan büyücüler yetiştirmektir.
  • 3

    Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore (Jude Law), eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir.

  • 4

    Filmde ayrıca Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo ve  Poppy Corby-Tuech de rol alıyor.

  • 5

    David Yates’in yönetmenliğini üstlendiği filmin yazarı Harry Potter’ın da yazarı olan J.K. Rowling.

  • 6

    Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2 (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) 16 Kasım’da vizyona giriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız