Friends’in özel bölümü Friends: The Reunion’dan ilk görseller

Unutulmaz Amerikan komedi dizisi Friends’in altı yıldızının yıllar sonra bir araya geleceği özel bölüm Friends: The Reunion’dan ilk görseller yayınlandı. 

Haberler 20.05.2021 - 10:18

  • 1

    Friends'in altı yıldızı Friends: The Reunion adlı özel bölüm için yeniden bir araya geldi.

    Yıllarca çekimlerin yapıldığı Warner Bros. stüdyolarında Sahne 24'e geri dönen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, yıllar sonra her şeyin titizlikle yeniden oluşturulduğu sete döndü.

  • 2

    Tüm zamanların en yüksek reytingli dizilerinden Friends’in özel bölümü 27 Mayıs’ta HBO’da yayınlanacak.

    Özel bölümden ilk fotoğraflar People dergisinde yayınlandı. 

  • 3
    Dizinin 52 yaşındaki yıldızı Jennifer Aniston, altı oyuncu olarak ilk kez sahnede bir araya geldiklerinde ortak düşüncelerinin "Aman Tanrım, ağlamadan bunu nasıl canlı olarak atlatacağız?" şeklinde olduğunu anlattı.
  • 4
    Pandemi nedeniyle özel buluşma birçok kez ertelenmişti. İlk plana göre Şubat 2020'de çekilecekti ama ekip sete geçtiğimiz nisan ayında girebildi. Canlı izleyici önünde çekilen özel bölümde Friends yıldızlarının yanı sıra David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk isimlere de yer verildi.
  • 5

    1994 yılında başlayan Friends dizisi 10 sezon sürmüştü.

    FRIENDS ÖZEL BÖLÜMDEN İLK TANITIM (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız