Godzilla vs Kong filminin başrolü belli oldu

Merakla beklenen Godzilla vs Kong filminin başrolünde Altın Küre adayı olan Rebecca Hall izleyici karşısına çıkacak. Filmde ayrıca Alexander Skarsgard, Ziyi Zhang, Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Danai Gurira ve Kyle Chandler gibi birçok yıldız isim de rol alacak.

Haberler 01.11.2018 - 09:09

  • 1
    Godzilla ve King Kong serilerini ortak bir filmde buluşturacak olan Godzilla vs Kong'un başrolü Barselona Barselona, Geçmişten Gelen ve Christine gibi filmlerle tanıdığımız Rebecca Hall olacak.
  • 2
    Film, geçtiğimiz yılın hit filmlerinden Kong: Kafatası Adası'nın hem 2014 yapımı Godzilla'nın hem de sıradaki Godzilla devam halkası niteliğinde olacak.
  • 3
    Kadroda diğer yer alan oyuncular; Alexander Skarsgard, Ziyi Zhang, Stranger Things ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown, Korku Seansı serisinin Lorraine Warren'ı Vera Farmiga, Deadpool 2'nin genç yıldızı Julian Dennison, Atlanta'dan tanıdığımız Brian Tyree Henry, son olarak Dehşetin Yüzü'nde gördüğümüz Demián Bichir, Marvel Sinematik Evreni'nin Okoye'si Danai Gurira ve Kyle Chandler.
  • 4

    Godzilla vs Kong'un senaryosunda ise Karayip Korsanları serisinin senaristlerinden olan ve 1998 yapımı Godzilla'da da yer alan Terry Rossio, Star Trek Sonsuzluk senaristleri Patrick McKay ve J.D. Payne, yapım aşamasındaki The Kingkiller Chronicle filminin senaristi Lindsey Beer, Queen of the Air senaristi Cat Vasko, Labirent serisi ile Pasifik Savaşı: İsyan'ı yazan T.S. Nowlin ve çizgi romancı J. Michael Straczynski filmin senaryosunu yaratan isimler.
  • 5

    Katliam Gecesi, The Guest ve Blair Cadısı'na imza atan Adam Wingard filmin yönetmen koltuğunu üstlenecek. Merakla beklenen film 22 Mayıs 2020 yılında ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız