Hızlı ve Öfkeli'den 165 milyon dolarlık açılış

Sinemaseverlerin merakla beklediği aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli'nin dokuzuncu filmi gişe yarışına hızlı başladı. Film, geçen hafta gösterime girdiği Çin, Rusya, Güney Kore, Hong Kong gibi ülkelerde toplam 165 milyon dolarlık açılış hasılatına ulaştı.

Haberler 25.05.2021 - 14:47

  • 1
    Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren sinema sektörünün umutlarını bağladığı yapımlardan Hızlı ve Öfkeli 9 rüzgarı Asya'dan esmeye başladı. Geçen hafta, serinin önemli bir hayran kitlesine sahip olduğu Çin ve Güney Kore başta olmak üzere toplamda sekiz ülkede sinemaseverlerle buluşan film, ilk hafta sonunda toplam 165 milyon dolar hasılata erişti.

    HIZLI VE ÖFKELİ 9 FRAGMANI (TIKLA İZLE)
  • 2
    Bu miktarın önemli bir bölümü Covid-19 salgını sonrası sinema endüstrisinin lokomotifi rolünü ABD'den alan Çin'den geldi. Çin'deki ilk vizyon gününde 52 milyon dolara ulaşan film, hafta sonu boyunca 137 milyon dolarak hasılat toplamayı başardı.


  • 3
    Geçen hafta yapılan öngörülerde filmin sadece Çin'de yaklaşık 160 milyon dolarla açılış yapabileceği tahmin ediliyordu.


  • 4
    Güney Kore'de yaklaşık 10 milyon, Hong Kong'da ise 2,4 milyonla açılışını gerçekleştiren filmin, 25 Haziran'da Avrupa, ABD ve Türkiye'de de vizyona girmesi planlanıyor.


  • 5
    Kadrosunda Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Michelle Rodriguez ve John Cena gibi yıldızların yer aldığı serinin dokuzuncu halkası, Dom Toretto ve arkadaşlarının geçmişten gelen bir tehdide karşı mücadelelerini anlatıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız