Hollywood yıldızları bu roller için karşı karşıya geldi

Kimi roller vardır ki Hollywood camiası için altın değerindedir. Her zaman hatırlanacağını bilinen ve rekabeti yüksek olan bu roller için önemli oyuncular kozlarını paylaşır. İşte beyazperde'nin derlediği birden fazla oyunun rekabet içine girdiği unutulmaz o roller...

Haberler 23.09.2017 - 12:44 Son Güncelleme : 23.09.2017 - 13:05

  • 1
    Aragorn
    Aragorn - Yüzüklerin Efendisi: Nicolas Cage ve Daniel Day-Lewis rolü reddetti. Russell Crowe ise bütçesel sebeplerle projeye dahil olamadı. 27 yaşındaki oyuncu Stuart Townsend 2 ay kadar proje için eğitim aldı ancak son anda yönetmenin kararıyla Viggo Mortensen rolü alan isim oldu.
  • 2
    Wonder Woman
    Wonder Woman - Wonder Woman: Uzun süredir planlanan uyarlama için düşünülen isimler arasında Sandra Bullock, Christina Hendricks, Olga Kurylenko ve hatta Katie Holmes bulunuyordu. Ancak Wonder Woman'ın tanımında yer alan "uzun, esmer, atletik ve egzotik" standartlarına en çok uyan Gal Gadot rolü almayı başardı.
  • 3

    Bruce Wayne

    Bruce Wayne - Batman: Tim Burton imzalı süper kahraman filminin başrolü Michael Keaton almış olsa da, Bill Murray, Mel Gibson, Charlie Sheen ve Alec Baldwin de rol için düşünülen isimler arasındaydı.

  • 4
    Lara Croft
    Lara Croft - Tomb Raider: Saoirse Ronan ve Emilia Clarke'ın seçmelerine katıldığı, Star Wars evreninin Rey'i Daisy Ridley'nin isminin sıkça geçtiği projede rol en sonunda Oscar ödüllü Alicia Vikander'ın oldu.


  • 5
    James Bond
    James Bond: Idris Elba, Tom Hiddleston, Tom Hardy, Damian Lewis ve hatta Gillian Anderson bile rolü istediklerini açıkça söylediler. Bakalım Daniel Craig'ten sonraki Bond'umuz kim olacak?

  • 6

    Harry Potter
    Harry Potter - Harry Potter: İlk filmin yönetmeni Chris Columbus'un aklına gelen ilk isim Liam Aiken'dı. 40 bin çocuğun seçmelere katıldığı yapımda rolü en sonunda Daniel Radcliffe aldı.

  • 7
    Genç Han Solo - Han Solo spin-off: Seçmeler aşamasında adeta galaksinin 20'li yaşlardaki bütün erkek oyuncuları sıraya girmişti. 2,500 başvuru arasından seçilen adaylar arasında Miles Teller, Ansel Elgort, Zac Efron, Emory Cohen bulunsa da Alden Ehrenreich rolü alan isim oldu.

  • 8
    Amy Dunne - Kayıp Kız: Filmin baş kadın karakteri Amy için düşünülen isimler Natalie Portman, Charlize Theron ve Olivia Wilde idi. Ancak rolü alan isim Rosamund Pike oldu.

  • 9
    Scarlett O'Hara
    Scarlett O'Hara - Rüzgar Gibi Geçti: Filmin ikonik karakteri için Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Bette Davis, Paulette Goddard ve Joan Crawford gibi isimlerle görüşüldü. Toplam 1,400 kişinin katıldığı seçmelerin ardından filmin çekimlerinin başlamasına günler kala Vivien Leigh'de karar kılındı.

  • 10
    Rey
    Rey - Star Wars: Güç Uyanıyor: Seçmelere Saoirse Ronan, Elizabeth Olsen ve Shailene Woodley katıldı ancak filmin yönetmeni JJ Abrams yeni bir yüz istediğine karar verdi ve 5. seçmenin ardından rol Daisy Ridley'nin oldu.

  • 11
    Michael Corleone - Baba: Carleone ailesinin genç verdiği Michael için talep büyüktü. Jack Nicholson, Dustin Hoffman ve Warren Beatty verdikleri röportajlarla rolü istediklerini açıkça belirttiler. Ancak sonunda rol Al Pacino'nun oldu.


  • 12
    Katniss Everdeen
    Katniss Everdeen - Açlık Oyunları: Aslında filmin yapım öncesi aşamasındaki favori aday Emily Browning idi. Ardından Saoirse Ronan, Shailene Woodley, Abigail Breslin ve Hailee Steinfeld düşünülen isimler arasında yer aldı. Ancak rol sonunda gerçek sahibi Jennifer Lawrence'ın oldu.

  • 13

    Dr. Evil

    Dr. Evil - Avanak Ajan: Mike Myers'ın filmin hem iyi adamını hem de kötü adamını canlandırdığı filmde Dr. Evil için düşünülen asıl isim Jim Carrey'di.

  • 14


    Clarice Starling
    Clarice Starling - Kuzuların Sessizliği: Aslında rolü alan Jodie Foster yönetmen Jonathan Demme'in listesinde bile yoktu. İkonik filmdeki baş kadın rolü için Michelle Pfeiffer, Meg Ryan ve Laura Dern daha ön plandaydı
  • 15
    Christian Grey ve Anastasia Steele
    Christian Grey ve Anastasia Steele - Grinin Elli Tonu: Bu film için seçimler bir hayli tartışmalı oldu. Roman serisinin hayranlarının istediği isimler Matt Bomer, Alexis Bledel ve Ian Somerhalder idi. Stüdyo ise Alicia Vikander, Alexander Skarsgard, Cara Delevingne ve Felicity Jones gibi isimleri düşündü. Charlie Hunnam ilk başta Grey rolünü alsa da projeden ayrıldı ve sonuç olarak başroller Jamie Dornan ve Dakota Johnson oldu.
  • 16
    Christian ve Satine
    Christian ve Satine - Moulin Rouge: İkonik filmin erkek başrolü için Jake Gyllenhaal ve Heath Ledger gibi isimler düşünülse de rol sonunda Ewan McGregor'un oldu. Nicole Kidman yapımın başlangıcından beri düşünülen isim olsa da Courtney Love da seçmelere katıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız