Jason Momoa'dan Justice League eleştirisi

Justice League'in (Adalet Birliği) Aquaman'i Jason Momoa filmde kesilen sahneleri eleştirdi ve ekledi bazı sahneler ise gereksiz uzutalmış.

Haberler 25.11.2017 - 13:08

  • 1
    Hem Amerika'da hem de Türkiye'de vizyona girdiği hafta gişe liderliğini ele geçirse de, rakamları beklenenin altında kalan
    Justice League'in başrol oyuncularından Jason Momoa filmle ilgili eleştirilerini sıraladı.
  • 2
    Süper kahraman filmlerinde sahnelerin gereğinden fazla uzamaması gerektiğinin altını çizen Momoa, Justice League yanlış sahnelerin kesildiğini söyledi.
  • 3
    Momoa "Üç yeni karakterin tanıtıldığı ve birçok süper kahramanın olduğu bir filmde sahneler daha özenle seçilmeli. Filmde Atlantis’de geçen bölüm gerçekten uzun bir sahne. Bence bu sahneye gerek yoktu çünkü izleyici bu konudaki detayladı Aquaman’da zaten görecekti. Filmin adı Justice League, Aquaman değil" dedi.
  • 4
    Film hakkındaki daha genel düşüncesini de açıklayan Momoa şu ifadeleri kullandı: Filmi şu ana kadar iki kere izledim, yakın zamanda çocuklarımla ve vaftiz çocuğumla bir kere daha izleyeceğim. İkinci izleyişimde daha çok beğendim, bence olağanüstü bir iş
  • 5
    21 Aralık'ta vizlona girecet filmi Aquaman hakkında da konuşan Jason Momoa: Beni gerçekten heyecanladıran bir film olacak. Eğer insanlar yapacağımız işi severse bu tamamen yönetmen Zack Synder’in başarısıdır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız