John Wick 3'ün yıldızı Halle Berry: Evimizde şiddet vardı

John Wick Chapter 3 – Parabellum filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanan Halle Berry, bilinmeyenlerini anlattı. Öğretmeninin hayatına damga vurduğunu dile getiren ünlü yıldız, "Babam alkolikti. Evimizde çok fazla şiddet vardı. Beni iyi şeylere sevk eden kişi o oldu" ifadelerini kullandı.

Haberler 05.05.2019 - 12:53

  • 1
    16 Mayıs'ta vizyona girecek John Wick Chapter 3 – Parabellum filminde başrolde olan Halle Berry, Barbaros Tapan'a konuştu. En iyi kadın oyuncu dalında Oscar kazanan ilk siyahi oyuncu olan Halle Berry hem son filmi John Wick'i hem de özel hayatını anlattı.

    John Wick Chapter 3 – Parabellum 16 Mayıs’ta gösterime girecek. Bu film için yaptığınız fiziksel hazırlıklar ve köpeklerle olan eğitim süreciniz nasıl oldu?

    - Tabii... Kariyerimde en sert ve titiz fiziksel hazırlık dönemini “John Wick”te yaşadım diyebilirim. Judo, aikido, kung fu’nun yanı sıra profesyonel şekilde silah kullanmayı da öğrendim. 6 ay boyunca günde 8 saat dövüş eğitimi aldım, sonrasında atış poligonunda silahla çalışmalar yaptım. Günü 2-3 saat süren köpek eğitimleri ile tamamladım.


  • 2
    Filmde de 2 köpeğiniz vardı, role hazırlanırken yine 2 köpekle mi çalıştınız?

    - Hayır 5 köpekle... Köpeklerin de dublörü var çünkü... Bazı köpeklerin yüzleri güzel, onları yakın çekimlerde kullandık, diğer köpekleri de aksiyon sahnelerinde...



  • 3
    John Wick filmlerinin fanı olduğunuzu söylediniz. Rol arkadaşınız Keanu Reeves ile çalışmak nasıldı?

    - Evet, ilk iki filmin çok büyük hayranıydım. Tanıdığım tüm kadınlar John Wick hayranı aslında. Aksiyon filmi olsa da özü oldukça duygusal. Köpeğini ve karısını kaybetmiş bir adamın öç alması. Kadınlar bütün şiddetin, bütün kavganın arkasındaki duygularla bağlantı kurabiliyor.


  • 4
    Her ne kadar kendi kendine yeten bir insan olsanız da hayatınızda iz bırakan birileri mutlaka olmuştur. Yanılıyor muyum?

    - Beşinci sınıf öğretmenim. Bir değil birkaç kere hayatıma damga vurdu.


  • 5
    Biraz ondan bahseder misiniz?

    - Çocukluğumun en hassas dönemiydi. Aile hayatım yolunda değildi. Babam alkolikti. Evimizde çok fazla şiddet vardı. Ben evde korkak, ürkek bir kediden farklı değildim. Annemin görevlerini yerine getiremediği zamanlarda o devreye girdi. Çünkü kendi de şiddet mağduruydu. Beni günde 3-4 saat de olsa evdeki korkunç ortamdan uzaklaştıran, benimle konuşan, müzelere götüren, hayatımı kurtaran, beni iyi şeylere sevk eden kişi o oldu.


  • 6
    Proje konusunda çok seçici olduğunuzu düşünüyorum. İki çocuğunuz olmasının bunda etkisi var mı?

    - Annelik, hayatımdaki en önemli şey. Listenin başında çocuklarım olur. 40 yaşında anne oldum. Eğer 40 yaşına kadar beklediysem anne olmak için, onları yalnız bırakıp neden işe gideyim? Onlar küçükken çok az çalıştım. Şimdi günün çoğunu okulda geçiriyorlar. Artık vaktim var, dolayısıyla işime döndüm. Sırada beni heyecanlandıran projeler var. Kendi filmimi yöneteceğim.


  • 7
    Yeni “James Bond” filmi geliyor. Yarın arayıp filmde olmanızı teklif etseler, ne dersiniz?

    - Yarın ararlarsa “olmaz” derim. Önce “Bruised”i çekeceğim, sonra “Sofia”yı... Bond kalbime çok yakın bir film, yapımcılarımız ile hâlâ arkadaşım ama...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız