Kanser teşhisi konulan Hülya Koçyiğit zorlu süreci anlattı

Kanser teşhisi konulan ve ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olduktan sonra Central Park'ta sağlık yürüyüşüne çıkan Türk sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit, hastalığı sırasında kendisine dua ve iyi dilek mesajlarıyla destek olan hayranlarına teşekkür ederek yaşadığı süreci anlattı.

Haberler 10.06.2017 - 16:16

  • 1

    HAZİRAN AYINDA TÜRKİYE'YE DÖNECEK

    Akciğerindeki kanserli bölge nedeniyle mayıs ayında New  York-Presbyterian Hastanesi'nde operasyon geçiren Hülya Koçyiğit, nekahet (bir hastalığı geçirdikten sonra sağlıklı duruma geçme dönemi) döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile çıktığı sağlık yürüyüşünde açıklamalarda bulundu. Koçyiğit, "Allah izin verirse bir hafta sonra inşallah uçak yolculuk yapabileceğim. Bu nekahet dönemini parkta yürüyerek geçiriyorum. Çünkü doktor sık sık yürümemi tavsiye etti." dedi.

  • 2

    "YILLARCA GÖNÜLLERİNDE BANA YER AÇAN SEYİRCİLERİM..."

    Koçyiğit, yaşadığı rahatsızlığın tedavisi sırasında dua ve iyi dilek  mesajlarıyla kendisine destek olanlara minnettarlığını dile getirdi. Koçyiğit şöyle devam etti: "Ben öylesine vefalı, öylesine sanatçıya saygı duyan, vefa duyguları yaşayan bütün millete, aslında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hanımefendi'ye, Sayın Başbakanımıza ve arayan birçok bakanlarımıza, birçok siyasilere, iş adamlarına, sanatçı kardeşlerime, sporculara minnettarım. Beni en duygulandıran, beni var eden, yıllarca gönlünde bana yer açan bütün seyircilerime yürekten teşekkür ediyorum."

  • 3

    "İYİ Kİ BÖYLE BİR MİLLETİN EVLADIYIM"

    Koçyiğit, "İyilik dilekleri, şifa dilekleri dualarıyla öylesine bir güç verdiler ki bana, kendime olan güvenimi o kadar artırdılar ki, belki de bu  kadar çabuk iyileşmem bu dualar sayesinde. Onun için minnettarım. Şükrediyorum ve 'iyi ki böyle bir milletin evladıyım' diyorum. Bu kadar vefalı, bu kadar içten,  candan sevgisini gösteren bir milletin. Çok çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

  • 4

    KANSER TEŞHİSİ NASIL KONULDU?

    Kanser teşhisinin nasıl konduğunu anlatan Koçyiğit şunları söyledi: "Kızım maalesef göğüs kanseri olmuştu. O dönemde benim de doktora görünmemi tavsiye etmişti ve o dönemde çekilen tomografi de küçük bir nodüle rastlanmıştı. 'Doktor bunun takip edilmesi gerekir, ilerde daha farklı bir görüntüye dönebilir' dedi ve her 6 ayda bir beni buraya davet etti. İki senedir 6 ayda bir geldim. Fakat bu seferki tomografide, ne yazık ki beklenmeyen bir neticeyle karşılaştık. Kanser teşhisi konuldu. Doktor 'hemen ameliyat edersem, iyi olur çünkü baştan yakaladık' dedi. Dolayısıyla mecburen burada kaldık. Neredeyse bir buçuk aya yakın buradayız."

  • 5

    "ÇOK ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİK"

    Koçyiğit'in eşi Selim Soydan, yaşadıkları zor günlerle ilgili, "Arayanlara cevap vermek bana düştü. Fakat çok zor bir dönem geçirdik. Allah'a çok şükür bugünleri gördük. Allah'a bin şükür etmekten başka  bir çaremiz yok" şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız