Kit Harington: Jon Snow tahta oturabilir

Game of Thrones dizisinin başrol oyuncularından Kit Harington diziyle ilgili ‘spoiler’ içeren bilgiler verdi. Canlandırdığı Jon Snow karakterinin tahta oturma şansının yüksek olduğunu belirten Harington, Jon Snow ile taht arasında çok fazla bir engel kalmadığını söyledi.

Haberler ntv.com.tr 18.07.2017 - 17:25

  • 1

    Dünyaca ünlü HBO dizisi Game Of Thrones’un (Taht Oyunları) uzun zamandır beklenen 7. sezonundan ilk bölüm pazartesi günü yayınlandı. Dizide Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, The Post’a verdiği röportajda Jon Snow’un tahta oturma şansının yüksek olduğunu söyledi.

  • 2

    30 yaşındaki İngiliz oyuncu, canlandırdığı Jon Snow karakterinin tahta oturma şansıyla ilgili iyimser olduğu vurgusu yaptı.

  • 3

    Harington, Gece Nöbetçileri tarafından işlenen korkunç bir cinayetten mucizevi bir şekilde dirilerek kurtulan ve 'Piçlerin Savaşı'ndan zaferle ayrılan Jon Snow’un taht ile arasında çok fazla bir engel kalmadığını düşünüyor.

  • 4

    HBO’nun fenomen dizisinin yıldızı, verdiği röportajda, “Eğer bir bahis dükkanına gitseniz ve tahtı kimin kazanacağıyla ilgili bir kumar oynasanız bence Jon’un oranı yüksek olur. En azından 10 üzerinden 8 ya da 9 oranı var” dedi.

  • 5

    Harington ayrıca, Jon Snow’un nihayet kendine denk bir isimle bir araya geldiğini ve bunun bir savaşçı değil üvey kız kardeşi Sansa Stark (Sophia Turner) olduğunu dile getirdi.

  • 6

    Her şeyin sonunda Stark’ları kas gücünün değil beyin gücünün kurtarabileceğini belirten Harington, “Sansa, Jon’dan daha zeki ve daha bilgili. Biliyor ki Jon’un sürgüne yollayamayacağı veya idam ettiremeyeceği tek insan kendisi. Eğer başka biri Jon’a onun yaptığı gibi meydan okusa çoktan Winterfell’den (Kış Diyarı) kovulmuştu. Ama o, Jon’un kız kardeşi, bu yüzden Jon bu konuda hiçbir şey yapamaz” dedi.

  • 7

    Aynı zamanda herkesin korkması gereken tek düşmanın Night King (Gece Kralı) olduğuna inanan Harington, “Night King tam bir canavar. Onun dışındaki herkesle bir noktada anlaşabilirsiniz. Cersei’yle (Lena Headey) bile. Cersei’nin bile anlaşma yapmanızı sağlayacak hassas noktaları var. Fakat bu adam tam bir terminatör” yorumunda bulundu.

  • 8
    Dizideki dünyanın büyüleyici olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, bu yapımda olmanın hayatını tamamıyla değiştirdiğini belirtti. Kız arkadaşı Rose Leslie (Dizide Ygritte karakterini canlandırdı) ile bu dizi sayesinde bir araya gelen Harington, dizinin ona birçok kapıyı açtığını söyledi.
  • 9

    Geçtiğimiz sezon Jon Snow’un, Ned Stark’ın oğlu olmadığının anlaşılmasıyla dizinin izleyenleri büyük bir şaşkınlığa uğramıştı. Harington bununla ilgili olarak ise, “Thrones, her zaman, hayranların neler olacağına dair beklentilerini tam tersine çeviriyor” dedi.

  • 10

    Son olarak küçük bir rol aldığı ‘The Death and Life of John Donovan’ (John Donovan’ın Ölümü ve Hayatı) filminden bahseden Harington, “Game of Thrones’tan çok farklı. Film, televizyon yıldızı John Donovan’ın hayatını anlatıyor. John eşcinsel fakat bunu kimseye söyleyemiyor. Sonrasında basın, cinsel kimliğini ortaya çıkarıp karalama haberleri yapıyor. Bu film onun yaşadığı yolculukla ilgili” açıklamasında bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız