Magazin ve sanat turu (29 Ocak 2019)

29 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 29.01.2019 - 17:14

  • 1

    BEŞTEPE’DE 'SİNEMA' ZİRVESİ

    Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcilerini kabul etti. Bir saat 10 dakika süren görüşme ile ilgili açıklama yapılması beklenmiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    YALÇIN MENTEŞ YOĞUN BAKIMDA

    Ağır şeker hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilen usta tiyatrocu Yalçın Menteş yoğun bakıma alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    GRAMMY ÖDÜL LİSTESİ SIZDIRILDI MI?

    2019 Grammy Ödül Töreni’ne sayılı gün kala ödül kazananların isimlerinin sızdırıldığı iddiasına Recording Academy’den yanıt geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI DOMİNİK'E UÇTU

    Merakla beklenen Survivor Türkiye-Yunanistan takımlarında yarışacak isimler Dominik'e uçtu. Sosyal medya hesaplarından son paylaşımları yapan yarışmacılar iddialı konuştu. İşte Survivor yarışmasında mücadele edecek olan isimlerin Instagram'daki son paylaşımları ve mesajları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    YENİ SPOILER

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımının dizide yaşanan olayla ilgili olmadığı anlaşılan Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 8. final sezonu için beklentiler zirveye ulaşmış durumda. 14 Nisan’dan itibaren yayınlanacak diziyle ilgili yeni ipuçları gelmeye devam ediyor. Son olarak fantastik dizide Arya Stark'ı canlandıran Maisie Williams final sezonuyla ilgili spoiler verdi. İşte Game of Thrones finaliyle ilgili bilinenler... (SPOILER: Bir eserin henüz okunmamış veya izlenmemiş konusu ve detayları hakkında verilen bilgi)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    "FİLMİMİ ALIP ÇADIR TİYATROLARINDA BÜTÜN ANADOLU'YU GEZERİM"

    Cem Yılmaz, Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile ücretler ve haklar konusunda anlaşmazlıklara dair yeni açıklamalar yaptı. Yılmaz, "Bir tuhaflık olduğunu sezersem filmimi alıp çadır tiyatrolarında bütün Anadolu'yu gezebilirim. Ben duygusal bir insanım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    ANGELINA JOLIE SETLERE DÖNÜYOR

    Angelina Jolie, yeni bir film için kamera karşısına geçiyor. Jolie’nin yeni filmi, kitaptan uyarlama bir gerilim.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    YAŞ FARKIYLA GÜNDEMDELER

    Amerikan basını Florida'da yaşayan doktor adayı 20 yaşındaki Isabella Sainz ile emekli polis memuru 53 yaşındaki Joseph Conner'ın aşkını konuşuyor. Tanıştıktan 2 ay sonra hamile kalan ve şimdi 2 çocuk annesi olan Isabella, görenlerin kendilerini genellikle yadırgadıklarını söylüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 9

    CELINE DION ‘AŞIRI ZAYIF’ ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ

    Son zamanlarda aşırı kilo vermiş haliyle objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Celine Dion, kendisini eleştirenlere “Sevmiyorsanız beni yalnız bırakın” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    'HİÇBİR HİTAP ŞEKLİ YETERLİ GELMEDİ'

    Cuma günü son yolculuğuna uğurlanan Yeşilçam'ın Domates Güzeli Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda, Instagram hesabından duygusal bir mesaj paylaştı: Hiçbir hitap şekli yeterli gelmedi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ÜNLÜ AKTÖRÜN DOMUZUYLA SABAH YOGASI

    Jurassic Park filminin yıldızı Sam Neill, her sabah domuzuyla birlikte yoga yaparak güne başlıyor. Bu anları da sosyal medyadan paylaşıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    AHMET SAY KONUŞTU

    Fazıl Say'ın babası Müzikolog Ahmet Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, oğlunun konserine katılmasını değerlendirdi. Say, "Memnuniyet duydum. Aslında gitmesini beklemiyordum çünkü Türkiye'de devlet adamları klasik müziğe daha mesafelidir" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 13

    FIRST LADY'NİN TAPINAK STİLİ

    Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte resmi Mısır gezisine giden Brigitte Macron'un tapınak ziyareti esnasında tercih ettiği stili her zamanki görünümünden farklılığıyla dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    SİNEMAYA ANİMASYON DAMGASI (GİŞE RAKAMLARI)

    How to Train Your Dragon animasyon serisinin üçüncü halkası Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya (How to Train Your Dragon: The Hidden World), 201.164 seyirci tarafından izlenerek hafta sonu listesinin birinci sırasında yer aldı. İşte 25 - 27 Ocak 2019 gişe rakamları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "SÖZLEŞMEYİ FESİH EDEREK KENDİSİNİ ATIYORUZ"

    Sinan Çetin'den Cem Özer'e yanıt: 
    Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerinde sakatlanan Cem Özer'in hastane masraflarının karşılanmadığı ve Çetin'in yanında olmadığı yönündeki açıklamalarına ünlü yönetmen yanıt verdi. Çetin, "Cem Özer filmde devam etmeyecek. Sözleşmeyi biz fesih ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    KAYAK STİLİ

    Karneler alındı, sömestr başladı. Pek çok aile gibi ünlü isimler de soluğu kış tatili yapabilecekleri yerlerde aldı. İşte son olarak Sedva Güven'in Instagram'dan paylaştığı çoğu kayak merkezlerinde olan ünlü isimlerin kış stilleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    DENİZ BAYSAL'IN 'HAKSIZ FESİH' DAVASI SONUÇLANDI

    Deniz Baysal’ın Sevda Kuşun Kanadında adlı diziyi bırakıp Rüzgarın Kalbi dizisinde oynamaya başladığı iddiası üzerine açılan davada ünlü oyuncu 112 bin TL ödemeye mahkum edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    MÜZİSYEN EŞİNDEN NOSTALJİK KUTLAMA

    Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin müzisyen eşi Carla Bruni, Instagram hesabından eşinin yıllar önce çekilmiş fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı. Sarkozy, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    AYŞEN GRUDA'NIN CENAZESİNDE NURİ ALÇO'NUN PARASINI ÇALDILAR

    Usta oyuncu Nuri Alço, Ayşen Gruda'nın cenaze töreninde kalabalıkta cebindeki parasının çalındığını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    LINDSAY LOHAN'DAN 6 YIL SONRA İLK FİLM

    En son 2013'te bir filmde rol alan Lindsay Lohan, beyazperdeye Among the Shadows filmiyle döndü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    ATA DEMİRER'DEN İLAN-I AŞK

    Ata Demirer’in oyuncu Aslı Turanlı ile aşk yaşadığı iddiaları doğrulandı. Ünlü komedyen Demirer, sosyal medyadan Turanlı ile paylaştığı fotoğraflarla birlikteliklerini ilan etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ÇUKUR'DA AYŞEN GRUDA GÖNDERMESİ

    İlgiyle izlenen ve çekildiği Balat semti yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Çukur dizisinin ekrana yansıyan duvar yazıları da her bölümde merakla bekleniyor. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde de yeni duvar yazıları dikkat çekti. 74 yaşında hayata veda eden usta sanatçı Ayşen Gruda'nın anısına bir yazı ekrana taşındı. Ayrıca Galatasaray taraftarının forvet transferi istediğine de bir gönderme yapıldı. İşte Çukur dizisinin dünden bugüne ekrana yansıyan duvar yazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    'ALPER YİNE HAMİLEYİM'LE TURNEYE ÇIKIYOR

    Alper Kul, Alper Yine Hamileyim adlı tek kişilik oyunu için önümüzdeki günlerde Anadolu turnesine çıkarak, baba olmaya hazırlanan ve ikinci kez baba olan bir adamın yaşadıklarını anlatacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    YAPIMI 3 AY SÜRÜYOR (KALEM UCUNDA SANAT)

    Sanat için tuvaller yerine kurşun kalem uçlarını kullanan 32 yaşındaki micro-art kurşun kalem helkeltıraşı Nihat Özcan, dünyanın bu alanda sayılı isimlerinden biri. Çıplak gözle milimetrik ölçülerde bazen çeşitli figürleri, bazen de sadece bir fikri somutlaştırarak kalem uçlarına işleyen sanatçının eserleri arasında birçok dünya mirası yapıların yanı sıra tek bir kesitte işlenmiş yekpare zincir halkaları, dumanı tüten bir tren, kulplu bir kahve fincanı, yekpare kesitte işlenmiş iç içe kalpler, çeşitli hayvan figürleri ve doğaçlama eserleri de bulunuyor. Özcan, "En küçük çalışma minimum 4-5 saat civarında sürüyor. 3 ay civarında süren çalışmalarım da var" diyor.  

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    YÜZÜSTÜ DÜŞTÜ

    İngiltere'de çok izlenen "Buzda Dans" isimli yarışmasında ayağı takılıp düşen ünlü oyuncu Gemma Collins, gözyaşlarına boğuldu. İngiltere'nin en popüler pembe dizisi "TOWIE"de rol alan 37 yaşındaki oyuncu, "Buzda Dans" için çok çalıştığını belirtti. Kazaya rağmen, collıns seyirciden büyük alkış aldı. O anlar kameralara böyle yansıdı. (Dünyanın Haberi, NTV)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    GERİLİM VE KOMEDİ KAPAN'DA BULUŞACAK

    Devlet Tiyatroları, İngiliz tiyatro yazarı Anthony Shaffer'ın birçok kez beyaz perdeye uyarlanan ödüllü oyunu Kapan'ı sanatseverlerle buluşturacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 27

    ÖZGE ULUSOY SUNACAK

    Türkiye’nin fenomen bilgi yarışmalarından Hadi, yoğun ilgi sonucu Hadi Magazin’i kalıcı hale getiriyor. Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy’un sunumuyla yayınlanacak Hadi Magazin her hafta birbirinden ilginç sorularıyla hem eğlendirecek hem de kazandıracak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 28

    BAMBAŞKA BİR FESTİVAL: CHOCOLATE MARKET

    Zorlu PSM bu defa bambaşka bir festivale ev sahipliği yapıyor; Chocolate Market 9-10 Şubat’ta!

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız