Magazin ve sanat turu (3 Ocak 2019)

3 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 03.01.2019 - 17:24

  • 1

    LA CASA DE PAPEL'İN BERLİN'İ: MESSİ OLMAYI SEÇTİM

    GQ Men Of The Year 2018’de Yılın Uluslararası Star’ı seçilen, La Casa de Papel’in Berlin’i Pedro Alonso, dizide Berlin rolüne hazırlanırken seçtiği yolu Ronaldo ve Messi benzetmesi üzerinden açıklayarak, “Ben bu dizide Messi olmayı seçtim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    TELEVİZYONDA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK YENİ DİZİLER

    Yeni yılla birlikte televizyon kanalları ve yapım şirketleri seyirci karşısına çıkaracakları dizilerin hazırlıklarını sürdürüyor. Ocak ve Şubat 2019'da birbirinden iddialı 8 yeni yerli dizi izleyiciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    KIM KARDASHIAN'A TAŞIYICI ANNE YÖNTEMİ

    Yaklaşık 5 yıl önce Kanye West ile evlenen ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, taşıyıcı anne yöntemiyle dördüncü bebeğini kucağına alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    BİR ZAMANLARIN ÜNLÜ MANKENİ ŞİMDİLERDE EMEKLİLİK HAYATI YAŞIYOR

    Bir döneme damga vuran emekli manken Jerry Hall, iki yıl önce evlendiği ünlü medya patronu Rupert Murdoch’la tatile çıktı. İkili Barbados'taki bir plajda görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    "DURUMU SÜREKLİ DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR"

    Günlerdir hastanede tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Dualarınıza ihtiyacı var babamın. Durumu sürekli değişiklik gösteriyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KEVIN SPACEY MAHKEMEYE ÇIKMAK İSTEMEDİ

    Genç bir erkeği taciz ettiği iddiasıyla pazartesi günün hakim karşısına çıkacak olan Oscar'lı oyuncu Kevin Spacey, duruşmanın şöhretini kötü etkileyeceği gerekçesiyle mahkemeye gitmeme talebinde bulunsa da talebi mahkeme tarafından reddedildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    KIVANÇ TATLITUĞ'UN BALIK AVI (KENDİN YAKALA, PİŞİR, YE)

    Deniz tutkusuyla bilinen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ balığa çıktı. Modacı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, ünlü oyuncunun balık avından ve akşamında yemek ziyafetlerinden fotoğrafları yayınladı. Dizer Tatlıtuğ yemeği pişmiş haline, "Kendin yakala, pişir, ye" notunu düştü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    COACHELLA'NIN BU YILKİ YILDIZLARI BELLİ OLDU

    ABD’de yılın en büyük açık hava festivali olarak düzenlenen, hem dünyadan hem de Türkiye’den pek çok ünlünün katıldığı Coachella Müzik ve Sanat Festivali’nde bu yıl konser verecek yıldız isimler açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ŞEVVAL SAM'DAN ROL ARKADAŞI TALAT BULUT'A KARŞI DAVA

    Şevval Sam, kendisine 100 bin liralık tazminat davası açan Talat Bulut’tan şikayetçi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    REKOR FİYATA ÇATI KATI DAİRE ALDI

    Ünlü aktör Matt Damon, eşi ve dört çocuğuyla birlikte oturmak için New York’ta rekor fiyata çatı katı daire satın aldı. İşte Damon’ın 16,75 milyon dolarlık dairesinin içi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    BİRİ GÜNEŞİN DİĞERİ KARIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

    Afrika'da çıktığı safarinin ardından Özge Özpirinçci Güney Afrika'nın başkenti Cape Town sahillerinde soluğu aldı. Buradan bikinili fotoğraf paylaşan Özpirinçci, "Simdilik kotu gitmiyo... 2019" notunu yazdı. Engin Altan Düzyatan ise yurtiçindeki kayak merkezlerinden birini tercih ederek yılbaşını da orada geçirdi. İşte sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    AYRILMADILAR AMA ARA VERDİLER

    İlişkilerini bir dargın bir barışık yaşayan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti, üçüncü kez ayrılık kararı aldı. Ancak bu, tam bir ayrılık olmamakla birlikte, ilişkiye bir süre ara verme olarak açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    BUGÜNÜN ÜNLÜ MÜZİSYENİ 9 YAŞINDAYKEN

    Ünlü müzisyen İskender Paydaş, henüz 9 yaşındayken kız kardeşiyle çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ZOMBİ DİZİSİ KİNGDOM'DAN YENİ FRAGMAN

    Netflix’in Güney Kore yapımı zombi dizisi Kingdom'dan yeni bir fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    TÜRKİYE 7 YILDIR AVRUPA'DA ZİRVEDE

    Geçen yıl yerli film izleyici sayısı 43 milyon, yerli film izleyici oranı ise yüzde 63,5 ile tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. Yerli film izlenme oranında 7 yıldır Avrupa birincisi olan Türkiye'yi, yüzde 37 ile Fransa ve İngiltere, yüzde 24 ile Rusya, yüzde 23 ile Almanya takip etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    BLACK MIRROR: BANDERSNATCH’İN GİZLİ SONU

    Netflix’in interaktif olarak izleyicinin seçimlerine bağlı bir şekilde ilerleyen yeni filmi Black Mirror: Bandersnatch’in bilmediğiniz bir sonu olabilir.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    'KARA ELMAS' TARİHİNE MÜZEDE YOLCULUK

    Zonguldak'ta iki yıl önce açılan ve "Yaşayan Müze" olarak adlandırılan Türkiye'nin ilk taş kömürü müzesi, maden tarihine ışık tutma misyonuyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    LA CASA DE PAPEL’İN YARATICISINDAN YENİ DİZİ

    Kısa sürede tüm dünyada fenomene dönüşen La Casa de Papel’in yaratıcısı Álex Pina’nın yeni dizisi The Pier, 19 Ocak’tan itibaren BluTV’de yayınlanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    YAŞ FARKI BEBEK HAYALİNE ENGEL OLMADI

    Geçtiğimiz ağustos ayında evlenen Fransız aktör Vincent Cassel (52) ile kendisinden 31 yaş küçük model Tina Kunakey, ilk bebeklerini bekliyor. İkilinin bebek haberi yaş farkıyla konuşulan ama aşklarına engel görmemiş ünlü çiftleri akıllara getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 20

    7 MADDEDE SİNEMA SEKTÖRÜNDEKİ KRİZ

    Yapımcılar ile dağıtım şirketi Mars Cinema Group arasında gerilim tırmanıyor... Yeni filim Organize İşler 2'nin vizyon tarihini erteleyen Yılmaz Erdoğan'a Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan da destek geldi. Mars Cinema Group'tan "Film çekmezlerse çekeni bulacağız" çıkışı, tartışmayı boyutlandırdı. Ceren Ala (Ceren.ala@ntv.com.tr) sinema sektöründe yaşanan krizi yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    2019 KÜLTÜR SANAT PROJELERİNİN BAŞKENTİ GÖBEKLİTEPE

    Bu yıl turizmde Göbeklitepe yılı olacak. Doğuş Grubu'nun ''Doğuş’tan iyi bir gelecek'' vizyonu ile desteklediği Göbeklitepe'de 17 Nisan'da "Şehri Medeniyet Projesi" hayat bulacak. 9. kez gerçekleştirilen projede Kültür Defilesi, Medeniyetler Korosu konseri, panel ve sergi yer alacak. Göbeklitepe dönemine ait olan yemekler de konuklara ikram edilecek. (Haber: Melike Şahin Kamera: Mesut Sert, NTV Haber)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 22

    TÜRK DİZİSİ TOP 50'DE

    Yabancı dizi izlemek isteyip karar veremeyenler için tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı IMDb (Internet Movie Database) ocak ayı verileri fikir verici olabilir. İşte güncel verilere ilk 10'da bir Türk dizisinin de olduğu en popüler 50 yabancı dizi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 23

    PRENS HARRY'E KOYDUĞU YASAKLARLA GÜNDEMDE

    İngiliz Kraliyet Ailesi üyelerinin, doğum günlerinden resmi ziyaretlere, kıyafetlerden bakıcılara kadar bir seri ilginç kurala uymak zorunda olduğu bilinir. Yeri geldikçe konuşulan bu ilginç yasaklar bugünlerde Sussex Düşesi Meghan Markle'ın koyduğu kuralların gölgesinde kaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    MARS GROUP'TAN AÇIKLAMA (SİNEMA TARTIŞMASI)

    CGV Mars Entertainment Group, sinema sektöründe yapımcılarla yaşanan kriz hakkında açıklama yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    1 ÖĞÜNDE 6 ADET KIZARMIŞ PATATES TARTIŞMASI

    Harvard Üniversitesi Epidemiyoloji ve Beslenme Profesörlerinden Eric Rimm, kızarmış patatese savaş ilan edip "Bir öğünde en fazla altı adet kızarmış patates yememiz gerektiğini" söyleyince ortalık savaş alalına döndü: Kimi profesörle dalga geçerken kimi de kendisini Amerikan tarzı beslenme düşmanı ilan etti! Peki ama Rimm haklım mı?


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 26

    MURAT BOZ, ÇALIŞANLARININ AÇTIĞI DAVAYI KAYBETTİ

    Şarkıcı Murat Boz’un, bir solist bir de dansçısını 2007'den beri sigortasız çalıştırdığı mahkeme kararıyla kesinleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    MOZART ÖDÜLLÜ ALİ İNSAN TÜRKİYE'YE GELDİ

    Almanya'da geçen yıl düzenlenen yarışmada Mozart Ödülü'nü kazanan 13 yaşındaki Ali İnsan, "Fikret Şeneş'e Saygı Albümü" projesinde Memleketim şarkısını seslendirecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    GÖÇMEN KADINLARIN DRAMI TİYATRO SAHNESİNDE

    İzmir'de, bir tiyatro grubu, göçmen kadınların yaşadıklarını büyüteç altına alan "Hiç Kimse" oyunuyla göçün dramını tiyatro sahnesine aktarmaya hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız