Punk rock’ın öncüsü Iggy Pop corona virüs şarkısı çıkardı: Dirty Little Virus

Dünyaca ünlü şarkıcı Iggy Pop, corona viüs salgınından ilham alarak Dirty Little Virus adlı şarkıyı yazdı. Punk rock’ın öncüsü, “Eğer hala yılın erkeği seçiliyorsa bu, virüs olmalı” ifadesini kullandı. 

Haberler ntv.com.tr 23.12.2020 - 09:37

  • 1

    Bu yıl herkesni hayatını etkileyen corona virüs, punk rock müziğin öncü ismi Iggy Pop’u “Covid-19 sahnede” sözleriyle başlayan bir şarkı yazmaya teşvik etti. Şarkının adı, Dirty Little Virus.

  • 2
    73 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, YouTube kanalında yayınlanan bir videoda, "Fazla duygusal veya derin bir şey değil, daha çok gazetecilik yapmak gibi, doğrudan bir şarkı sözü yazmaya istekliydim. Kim, ne ne zaman, nerede. ‘Neden’i atladım, çünkü bu çok karmaşık. Ama bununla ilgili hissiyatımı ortaya koydum” diye konuştu.
  • 3

    "VİRÜS YILIN ERKEĞİ OLMALI"

    "Bu virüs benim için bir durdurucuydu. Hayatımda olan en büyük şeydi ve sanırım neredeyse bir yıldır herkesin öyle” diyen Iggy Pop, “Eğer hala yılın erkeği seçiliyorsa bu, virüs olmalı” ifadesini kullandı.

  • 4

    "SADECE 19 YAŞINDA AMA SENİ ÖLDÜREBİLİR"

    Şarkıda, "Büyükbabam öldü / onun yerini Trump aldı", "O sadece 19 yaşında, ama seni öldürebilir", "Küçük pis virüs içimizde uyuyor / ödeme günleri bitti  / oyun günleri bitti" sözleri yer alıyor.

  • 5

    GRAMMY ALDI

    Corona virüs dünyayı kasıp kavurmadan önce, Iggy Pop’a 2020’nin başında Grammy Ödülleri'nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız