Robert De Niro’nun şirketi dizi izlediği gerekçesiyle çalışanını mahkemeye verdi (55 bölüm Friends)

Usta oyuncu Robert De Niro’nun şirketi, mesai saatinde 55 bölüm Friends izleyen eski çalışanını mahkemeye verdi. Canal Productions’ın eski üst düzey çalışanı zimmetine 6 milyon dolar geçirmekle de suçlanıyor.

Haberler 21.08.2019 - 08:27

  • 1
    Robert De Niro’nun film şirketi Canal Productions’ın eski üst düzey çalışanı zimmetine 6 milyon dolar geçirdiği ve mesai saatinde Netflix’te dizi izlediği için mahkemeye verildi.


  • 2
    Variety’nin takip ettiği davaya göre şirketin üretim ve finanstan sorumlu başkan yardımcısı Robinson, çalışma saatleri içinde vaktinin 'Astronomik bir kısmını' Netflix’te geçirmekle suçlanıyor.

  • 3
    Yıllık maaşı 300 bin dolar olan Robinson’ın, gider hesaplarını restoran ve otel faturalarıyla istismar ettiği ve De Niro’nun uçuş millerini kişisel yolculukları için kullandığı belirtildi.


  • 4
    Robinson’ın ayrıca, 4 gün boyunca 55 bölüm Friends izlediği ileri sürüldü. Bir diğer 4 gün de 20 bölüm Arrested Development ve 10 bölüm Schitt’s Creek izlediği iddia edildi.


  • 5

    Mahkeme, “Netflix’te dizi izlemek Robinson’ın işinin gerektirdiği görev ve sorumluluklarla hiçbir şekilde ilgili değil ve ona çalışması için para ödenen vakti kişisel eğlencesi, keyfi ve zevki için kullandığı bilgi ve inançla sabit” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız