Sharon Stone: Temel İçgüdü korkularımızı yakaladı

Sharon Stone 1992 yapımı kült klasik Temel İçgüdü’nün (Basic Instinct) 2019’da yapılıp yapılmayacağından şüphe duyduğunu söyledi. 61 yaşındaki usta oyuncu, "Temel İçgüdü tüm korkularımızı, şüphelerimizi ve gücün kadınların lehine değişim anını yakaladı” diye konuştu.

Haberler 24.10.2019 - 08:50

  • 1
    Allure dergisine konuşan Sharon Stone, “Temel İçgüdü’nün tarihin tam da olması gereken anında yapıldığını düşünüyorum. Çünkü tüm korkularımızı, şüphelerimizi ve gücün kadınların lehine değişim anını yakaladı” dedi.


  • 2
    61 yaşındaki usta oyuncu Stone sözlerine şöyle devam etti: "Hala etkileyici bir film ama bugün yapılabilir miydi? Yapıldığı zamanki sansasyonu yaratacağına şüpheliyim."

  • 3
    "Kariyerime başladığımda oturmamıza müsaade edilen iki şekil vardı: Ayak bilekleri üst üste gelecek şekilde ya da bilekler sandalyenin altında bitişecek şekilde."


  • 4
    90’lardan bu yana sektördeki deneyiminin nasıl değiştiğinden bahseden Stone, "Vücudumu çok daha fazla seviyorum. Vücuduma minnettarım. Ben gençken herkes bana vücudumda neyin kusurlu olduğunu söylerdi"


  • 5
    "Temel İçgüdü oyuncu kadrosuna girdiğimde her gün bana kilolarca makyaj yapan bir makyöz tuttular" diyen Stone, "Her gün karavanıma gidip o makyajı çıkarırdım. Ama makyözümü seçme özgürlüğüm yoktu, adım da afişte (filmin adının) üstüne konmazdı" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız