Tom Cruise yeni Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) filmi için pilotluk dersi almaya başladı

Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminin çekimlerini yeni tamamlayan Tom Cruise, bir sonraki film için uçuş derslerine başladı. 

Haberler ntv.com.tr 06.10.2021 - 10:28 Son Güncelleme : 06.10.2021 - 10:35

  • 1

    Tom Cruise, yeni Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) filmi için II. Dünya Savaşı askerinden uçuş dersleri almaya başladı.

    The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, 59 yaşındaki Amerikalı aktörün Görevimiz Tehlike 8 (Mission: Impossible 8) filmi için, 1943 Boeing Stearman Model 75 uçak pilotluğu öğrenmeye başladığını söyledi. Kaynak, “Bu, normalde büyük yetenek gerektiren bir görev ama Tom Cruise filmde hiçbir zor sahneyi kesmek ya da dublör kullanmak istemiyor” diye konuştu.

  • 2

    Cruise, başrolde yer aldığı ünlü aksiyon serisinin 7’nci filminin çekimlerini yeni bitirdi. Ancak Amerikalı oyuncu, ara vermeden bir sonraki film için çalışmaya başladı. Kaynaklar, Cruise’un ağızları açıkta bırakacak aksiyon sahnelerinin tek başına üstesinden gelmek için, tehlikeli olsa da 80 yaşında bir uçakla pilotluk öğrenmeye başladığını anlattı.

  • 3
    Cruise Görevimiz Tehlike 4'ün çekimleri sırasında dünyanın en uzun binası olan Dubai’deki Burj Khalifa’da 828 metre yükseklikte asılı kalmıştı. Ölüme meydan okuyan aktör, devasa binadan sarkarak adrenalin bağımlılığından bir şey yitirmediğini ispatlamıştı.
  • 4
    Cruise, Görevimiz Tehlike 7’nin çekimlerinde de motosikletiyle uçurumdan atlamıştı.
  • 5

    Cruise, son olarak, ilişki yaşadığı, filmdeki rol arkadaşı Hayley Atwell ile birlikteliğini sonlandırmasıyla gündeme gelmişti.

    Bir kaynak, “Birlikte film çektikleri çok yoğun zamanlardan geçtiler. Gayet iyiydiler ama sevgili ilişkilerini bitirip yeniden arkadaş olmaya karar verdiler” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız